28. septembril on ähvardanud streikida Ryanairi töötajad Itaalias, Hispaanias, Portugalis, Belgias ja Hollandis, kusjuures streik võib mõjutada ka teisi Ryanairi lende. Samas saavutas odavlennufirma vähemasti Itaalia ametiühingutega teisipäeval kokkuleppe, mis annab Ryanairi Itaalia töötajaile suurema palga, ligipääsu ema- ja isapuhkustele ning Itaalia standarditele vastava pensioni.

Shanghaisse suusatama?

Huvi talispordialade vastu on Hiinas kõvasti kasvanud ning Shanghai plaanib ehitada 227 000 ruutmeetri suuruse sisesuusaresordi, kus saaks lumemõnusid nautida aasta ringi. Juba praegu on maailma suurim sisesuusaresort Hiinas ning selleks on kuue erineva rajaga Harbin Wanda Indoor Ski and Winter Sports Resort, mis asub Hiina ja Venemaa piiri lähedal.

Islamiväärtused panid Maldiividel kunsti lammutama

Tillukesed ja ülerahvastatud Maldiivid on ühe vaatamisväärsuse võrra vaesemad – läinud nädalal lammutati seal maha briti kunstniku Jason deCaires Taylori hiiglaslik, osaliselt veealune skulptuur Coralarium, mille oli tellinud luksuslikku Fairmonti hotelliketti kuuluv Sirru Fen Fushi resort.

Ametivõimud pani tegutsema asjaolu, et skulptuur sisaldas islamis keelatud inimfiguure. Virtuaalselt saab rajatist jätkuvalt imetleda aadressil underwatersculpture.com.

Sadu tuhandeid kliente koondatakse British Airwaysi vastu

Suurbritannia advokaadibüroo SPG Law on alustanud kollektiivset kohtuasja British Airwaysi vastu, kelle poolt kogutud kliendiandmetele häkkerid augustis ja septembris ligi pääsesid. Lennufirma on tunnistanud, et ohtu sattus 380 000 kliendi krediitkaardiinfo. Sõltuvalt sellest, millist kahju on kantud, ahvatleb advokaadibüroo Britishi kliente kohtuasjaga ühinema, lubades kuni 1385 eurost kompensatsiooni inimese kohta.