Tegemist on põhimõtteliselt siiski pop-rock-looga, üsna emose sellisega, nagu neil traagilise saatusega tüüpidel käis. Kirjutatud ja salvestatud esmalt Lil Peepi ja iLoveMakkoneni poolt ning täiendatud pärast Peepi surma ridadega XXXTentacioni poolt, kellele jäid salvestatud read niisamuti viimasteks, mis ta üldse salvestas. Viimase aja konstantne traagika oleks nagu ühes loos kokku saanud.

Singli tabelis on suurimad tõusjad veel Khalid ja „Better“ (11 kohta üles, 23ndalt 12ndaks) ja kolmiku Jason Derulo, David Guetta ja Nicki Minaj „Goodbye“ (15 kohta üles, 40ndalt 25ndaks).
Ainus ja kõrgeim uus tulija sel nädalal on Eminemi kiirelt sündinud diss-lugu „Kill Shot“, mille ta salvestas vastulausena räppar Machine Gun Kelly loole „Rap Devil“, mis õiendas Eminemi kallal, kuna ta pruukis uue albumi loos „Not Alike“ suud jällegi Machine Gun Kelly suunas. Konstantne kähmlus.

Suurim langeja singlite tabelis on aga uhke vene träpp – Egor Kreed koos Filipp Kirkoroviga, kes põmahtasid möödunud nädalal esikümnesse, aga liuglevad nüüd peaaegu samasuguse hooga allapoole.

Träppi ja kähmlemist leiab ka albumite edetabeli poolelt. Uue tulijana on positsioonil 32 mangadest endale nime haaranud vene räppari kizaru träpiteos „Nazad v budushchee“. Sellest koht kõrgemal aga seesamane Machine Gun Kelly oma EPga „Binge“, mille ta analüütikute hinnangul pani sellepärast kiirelt kokku ja andis välja, et kasutada ära tema suhtes tekkinud tähelepanu seoses sõnasõjaga Eminemiga.

Eminemi lahingusse mineku plaat „Kamikaze“ on endiselt number üks plaat Eestis.

Uustulnukate hulgast leiame veel The Chainsmokersi järjekorras juba viienda „Sick Boy“-sarja EP, seekord alapealkirjaga „This Feeling“ (kohal 13) ning kunagi Kanye Westi kodulehekülje kommentaariumis kokku saanud poistebändi/räpiorkestri BROCKHAMPTONi ning nende uue plaadi „iridescence“. Meeste kodumaal, Ameerikas on plaat joonelt esikohale tõusnud.

Uudised Ed Sheerani tulevasuvisest Riia kontserdist on vist tema plaadid taas tõusuteele nihutanud. „÷ (Deluxe)“ on tõusnud kaheksateistkümnendalt paigalt kümnendaks ning vanem album „x (Deluxe Edition)“ tagasi esimese neljakümne hulka kohale kakskümmend kuus.
Suvel Raadile saabuva Metallica materjali vastu on ka pisut elevust tekkinud. Nende 1991. aastal ilmunud album on vedinud end kohale 55.

Eesti lugude tabelis ei toimu põhimõtteliselt mitte midagi. Kolm ja pool nublu hoiavad endiselt nelja esimest kohta ja 5MIINUST ning „Trenažöör“ ja NOĖP ja „New Heights“ seisavad liikumatult nende taga.

Märkimist väärib ehk Lenna loo „Kolm korda“ jätkuv tõus. Neli kuud tabelis olnud pala on uuesti tipu poole rühkimas ja see on toimunud pärast seda, kui laulule avaldati video. See on küll nähtav striimikanalis YouTube, mille mängimiskordi Eesti digitaalse muusika tarbimise tabelid ei arvesta, aga mõju ulatub kaugemalegi.