Ta ei tee seda aga oma lõbuks, vaid müüb neid nimesid oma kodumaal. Tegemist on Leedu seaduste eripäraga.

Tänavu märtsis lasi Čiutys registreerida Harjumaale osaühingu Interior architects LT. Aprillis vahetas ta firmal nime ja jäigi vahetama. Tema ettevõte on kandnud seepeale järgmiseid nimesid: AJ Domus, Mars Networks, MTL Transport, Cedar Homes, Site.pro, Unum deasign london, Cruise Training Solutions, Work Wise, Synergy supply, Holdnet, Sgb systems, B1.lt, Perfect Pixels, Elite Motors Club, SEES Group, IAMUS Invest, Metal Construction International, Baltic sustainable logistics solutions, FT baltica, LHP LT, THINKWISE, TC EURO GROUP, Modon Media, Tempsteel, Four Walls Construction, Minimotors LT, Custom milano, SUBSHORE LITHUANIA, LAR Technologies, NGJ Sistema, LOVELY HOME DESIGN, Baltic iTech, Buzz Box Mobile, Washnet Baltic, Crafts Mecca, BCS Lithuania ja Soles with Souls ja Urban Service.

Selle loo kirjutamise ajal kandis osaühing juba 40. nime, milleks oli MAPLAST. Keskmiselt pidas üks nimi vastu veidi alla nädala.

Čiutys selgitas Ekspressile, et pideva ümbernimetamise taga ei ole pettus, vaid hoopis kummalisem põhjus.

Čiutys tegutseb kodumaal firmade loomise bisnises. Leedu riik sunnib panema ettevõtetele leedukeelseid nimesid. Ka ladinakeelsed nimed on lubatud. Võõrkeelsete (eeskätt ingliskeelsete) ärinimede panek on siiski võimalik, kuid keerukas. Seda lubab üks seaduseauk, mis laseb nime hankida välisettevõttelt. Seetõttu ta oma Eesti firmat muudkui ümber nimetabki.

Riiulifirma ostmine Čiutyselt maksab 330 eurot. Kui tahad võõrkeelset nime, pead tasuma veel 220 eurot pluss käibemaksu.

Tüüpilised Eesti ettevõtted saavad tavaliselt uue nime omaniku vahetudes (näiteks kommivabrikust Kalev sai Orkla Eesti ja Hansapangast Swedbank) või mingite tähtsamate sündmuste või jamade korral. Näiteks Merko Grupp ristiti maadevahetuse järel Riveritoks.

Ette on tulnud ka olukordi, kus mõni ärimees paneb äri kinni ja asutab kohe sama nimega ettevõtte. Näiteks Oliver Kruudale kuulus piimatööstus, mis lõpetas Tere nime kasutamise 24. juulil 2007, ja kuus päeva hiljem alustas tegevust järgmine Tere. Vaid registrikoodide võrdlemine näitab, et tegemist on kahe eri ettevõttega.

Ekspress Grupi eelmine nimi oli Meediakorp.