JOEL OSTRATI VALMISTOIDUD Proteiinisalat veiselihaga. Mee- ja tšilli vokk. Veisepõselihaga ramen. Piparmündi ­creme brulée. Jne. Peakokk Ostrati kokku segatud toidutopsikutes on kõige maitsvam kraam valmistoidulettidel.

NII KÜLM! Kõigi nende jaoks, kes suvel kurtsid, et liiga palav on, on käes rõõmupäevad – õues on külm, tuul puhub, vihma jt sademeid langeb. Palju õnne ja siniseid huuli!

KOLMEEURONE KOHV Pärast seda, kui kapitalist-galerist Indrek Kasela hurjutas ülehinnatud kohvi joojaid, ei julge linnas enam keegi üle ühe euro maksvat sooja musta nestet osta. Ning päevi alustatakse pigem konjakiga.

LAS OTT PUHKAB Urmas Oti võiks nüüd rahule jätta, las ta puhkab. Ära hakkab väsitama see vanade staaride hauarahu rikkumine.

Nädala sõna: Tupemuna

Näitlejanna Gwyneth Paltrow’ tervise- ja elustiiliteemaline netilehekülg Goop soovitas oma lugejatele 66dollarilist jadeiidist valmistatud muna, mille naised peaksid endale tuppe panema ja seda seal hoidma, sest see tasakaalustab hormoone, reguleerib tsüklit ja tugevdab lihaseid. Sel nädalal avaldas üks Ameerika günekoloog artikli, milles väidab, et Paltrow’ elustiilisait on levitanud valet ja jade egg’il mingit sellist mõju pole.

Vaata ka The Gherkin, munad hiina moodi, munapiiks, munapea, munakannel, pühademunad, Green Egg, seakael, habemega naine, kiivi, munajoodik, Eggo munad, Julius Oro „Muna“, Malmsteni munad, murumuna, Olivia Munn.