Meestele ei meeldi muuseumid

See, mida inimesed reisides hindavad, sõltub suuresti soost. Kui uskuda Soomes tehtud uuringut, ei ole vähemasti muuseumid selliseks atraktsiooniks, millega mehi väga võluda annaks. Vaid 38% Soome muuseumihuvilisi on mehepojad ning naised moodustavad muuseumide klientuurist jõulise 62%.

Kangelasstjuardess imetas kliendi näljast last

Filipiinlased on üle maailma tuntud oma sõbralikkuse poolest ning on paljudes riikides kogunud kuulsust oivaliste koduabiliste ja lapsehoidjatena. Kui ühel Philippine Airlinesi lennul imikuga reisijal lapsele mõeldud toidusegu otsa sai, kostsid näljase beebi südantlõhestavad karjed varsti üle kogu kabiini. Lenusaatja Organo, kellel on kodus endal väike laps, ei mõelnud kaua, vaid pakkus beebile süüa oma rinnast, kogudes sotsiaalmeediasse jõudnud juhtumiga imetlevat üminat üle kogu maailma.

Miles & More’i liikmed saavad nüüd miile ka Olympicu lendudel

Hea uudis neile, kes armastavad Kreeka saari ja antiikseid vaatamisväärsusi, kuid kuuluvad ka Lufthansa lojaalsusprogrammi. Miles & More’is osalejad saavad nüüd koguda miile ka nende lendude eest, mida opereerib Kreeka lennufirma Olympic Air (OA). Kuigi Olympic kuulub Star Alliance’is osalevale Aegeanile (A3), on miilide kogumine või kasutamine neil lendudel olnud siiani võimalik peaasjalikult vaid Aegeani enda Miles & Bonuse programmi kaudu. Star Alliance’i eliit­staatusega kaasnevad hüved Olympicu lendudel siiski vähemasti esialgu ei materialiseeru.

Reisidiilid

AIR FRANCE KLM: edasi-tagasi lennud Helsingist New Yorki 269 € ja Los Angelesse 310 € jaanuarist maini. skyscanner.fi

BRITISH AIRWAYS + VIRGIN ATLANTIC: edasi-tagasi lennud Helsingist Johannesburgi Londoni kaudu alates 376 € veebruarist aprillini. es.travel2be.com

RYANAIR: edasi-tagasi lennud Budapestist ja Brüsselist Eilati Iisraelis alates 1 € üksikuil päevadel. ryanair.com