TARK TANGIB PÕHJA-TALLINNAS Tallinna kõige odavamat bensiini on võimalik tankida Paljassaares. Üks-kaks-kolm, läks!
PIPAR-COOKIE’D Funny nimi, aga vägagi maitsvad. Gourmet Clubi toodetavad piparkoogimaitselised paksud küpsised.

IDIKA-INTERVJUUD Aastal 2018 jalad alla saanud uus žanr Eesti ajakirjanduses, kus elevuse ja online-liikluse tekitamiseks saadetakse intervjuusid tegema maailma asju võimalikult naiiv-agrolt tajuvad uusreporterid.

TEENELINE KUKUTAJA Jevgeni Ossinovski ultimaatum Urmas Reinsalu kõrvaldamiseks valitsusest on Jüri Ratase kaardimaja segi paisanud. Eelmine kord puksis ta koos Margus Tsahknaga valitsusest välja Reformierakonna.

Nädalas sõna: Toksiline

Mainekas Oxford Dictionaries valis 2018. aasta sõnaks „toksiline”. Inimesed kogu maailmas on seda sõna internetist otsinud, et kirjeldada töökohti, koole, suhteid, kultuure ja stressi. Rääkimata juba #MeToost, Brexitist ja poliitiliste liidrite retoorikast kogu maailmas. Sõna „toksiline” näib peegeldavat seda, kui äärmusliku ja vahel ka radioaktiivsena me tajume moodsat maailma.

Vaata ka mune toksima, oxekött, Tallink, Modern Fox, Feministeerium, „munadega minister”, salmonelloos, surströmming, Britney Spears "Toxic", Viru Keemia Grupp, toksiin, mürk, mürgitama, mürkmadu, toksoplasmoos, toksiline maskuliinsus, TOPS, Topshop, Kate Moss, kataloog Select.