PAREM KARTA KUI KAHETSEDA Puurmani seltsimaja juht ei lasknud Keskerakonna poliitikut pensionäride õhtule mesijuttu ajama. Marika Tuus-Laul ise küll ütles, et tahtis ajada „tõesti jõulujuttu“, mitte valimisjuttu. Aga mine sa riigikogulast tea!
KÄSI PESEB KÄTT Niikaua kuni sotsid iga EKRE liigutuse peale leili lähevad ja meediasse hoiatavaid sõnumeid pumpavad, kogub EKRE tuntust ja hoiab ka tublisti oma reklaamiraha kokku. Omamoodi koostöö igatahes!

EESTI 200 PLAKATIAKTSIOON Milleks ja kellele?

YOUTUBE YouTube jääb varsti tühjaks, sest kõik juutuuberid ronivad nagu tibukesed mööda harjavart traditsioonilisse televisiooni. Vaata Märt Koik, Hensugusta, Paljas Porgand et al.

Nädala sõna: maksapakett

Laboriteenuse osutaja Synlab pakutav 44eurose hinnaga tervishoiuteenus maksafunktsioonide ja maksakahjustuste hindamiseks. Pärast pühi peaksime kõik maksapaketi valima!

Vaata ka maksatsirroos, hanemaksapasteet, maksupakett, maksudega mängimine, Maksu- ja Tolliamet, maksakaste, maksalutikas, tulumaks, käibemaks, e-maksuamet, mandavoška, arhimandriit, kilpnäärmepakett, tursamaks, Madis „Tursk“ Aesma, Maximilian I, „Maksikoer Fik“, Big Mac, maksastrooganov, ei-maksastrooganov, maksimaalne, maksimalist, „Kättemaksukontor“, Kanal 2, maksavorst, max, pasteet.