Sammukese on tõusnud ka Pluuto „Mõtetes“. Sel nädalal oma seni kõrgeimal kohal – viies.

Esikümnes on ka uus tulija! Sinna pikisilmi oodatud megatäht Karl-Erik Taukari „Need read“ on lõpuks ometi tabelis ning positsioonil seitse.

Kohal 27 on selle nädala teine uus tulija. Villemdrillem ja tema lugu „Fanta“. Märgime ära, et järjekordne SoundCloud-räpi kangelane on end ametlikku digikuulamise tabelisse pressinud. Tubli. Mainiks ära, et SoundCloudis on sellel lool üle 88 000 kuulamise. Spotifys hetkel 33 000 ja natuke peale.

Suurim tõusja Eesti lugude nimestikus on Victor Crone’i „Storm“, seni siin tabelis edukaim „Eesti laul 2019“ lugu. Tõusnud kohalt 32 kohale 17.

Singlite edetabelis on esiviisiku lood samad mis möödunud korral, veidi küll kohti vahetanud, kuid nublu „tmt“ jätkab liidrina.


Uustulnukaid on singlitabelis viis. Kaks neist tippkümnes. Sam Smithi ja Normani ühine „Dancing Wiht a Stranger“ (7) ning ehtne hitihoiatus-lugu Gesaffelsteini ja The Weekndi „Lost in the Fire“ (8).

Raadio 2 välismaise aastahiti 2018 valmistanud Calvin Harris on sirutanud end uue palaga tabelisse 19. kohale. Koos Rag’n’Bone Maniga tehtud „Giant“ on seal.

Alumises otsas on uute tulijatena veel The Chainsmokersi ja Winona Oaki „Hope“ (38) ja A Boogie Wit da Hoodie „Look Back at It“ (40).

Märkimisväärseid tõuse singlite tabelis ei näi olevat.

Albumite paremusjärjestuses on korralik külmapuhkus. Päris uusi tulijaid polegi. Esikohal jätkab Billie Eilishi „dont smile at me“, teisel kohal „Spidermani“ soundtrack ning kuuendalt paigutuselt on kolmandaks rühkinud benny blanco „FRIENDS KEEP SECRETS“.

Kõige tugevama digitaalselt tarbitava estoplaadina jätkab Tommy Cashi „¥€$“, positsioonil 11 sel nädalal. Mõnevõrra on kasvanud taas Karl-Erik Taukari vanade albumite „Kaks“ (27. kohalt tõusnud 19ndaks) ja „Vääramatu jõud“ (taastulijana kohal 38) kuulamine. Eks selle taga ole uue singli ilmumine – tekitab inimestes isu ka vanemaid asju üle ja üle kuulata.