Ainuke uustulnuk esimese 40 loo hulgas on konkursi „Eesti laul 2019“ võistulugu „Hold Me Close“ salgalt xtra Basic & Emily J.
Allpool tipp-40 annavad endast veel mõned nimetatud võistluse lood märku – STEFAN ja „Without You“ (kohal 55) ning Kerli Kivilaan ja „Cold Love“ (61).

Poolfinaalide nädalal on lauluheitluse lugudest kõige kõrgemal Victor Crone’i „Storm“.

Eks ülejärgmise nädala tabelisse, kui televiisorist nähtud poolfinaalid hakkavad muusika digitaalsele tarbimisele mõju avaldama, jõuab „Eesti laulult“ esineljakümne sekka rohkemgi lugusid rallima.

Albumitabelile – miks mitte ka Eesti lugude tabelile – peaks tuleval nädalal oma mõju avaldama Eesti Muusika Auhindade show. Möödunud aastal kasvas auhinnatud plaatide kuulatavus-vajutatavus märgatavalt, näis, kui mõjuvõimas on too galaetendus sel aastal.

Sel nädalal on albumitabel aga veel suhteliselt rahulik. Eesti artistide plaatidest on endiselt kõige kõrgemal Tommy Cashi plaat, esikohal jätkab Billie Eilishi „dont smile at me“ ja kõrgeim uus tulija on James Blake’i „Assume Form“ (kohal 11). Vaid üks uus tulija ongi veel – see on träpi superstaari Future värske teos „Future Hndrxxx presents: The WIZRD“ (kohal 36).

Singlite paremusjärjestuses on aga uus number üks. Nublu „tmt“ on esikohalt minema kihutatud – koguni paigutusele 4 – ning uueks liidriks on Ariana Grande värske singel „7 rings“. Kõik Ariana uued lood näivad vähemalt nädalaks esimeseks kihutavat.

Teine ja kolmas uus tulija kõlgutavad jalgu tabeli tagumises otsas – kohale 36 on end venitanud Alec Benjamini „Let Me Down Slowly“ ja 40ndaks Meeki Milli „Going Bad“, kus teeb kaasa ka superstaar Drake.