Aia- ja maastikuhooldustehnika hulk on tootevalikus kõige suurem. Nagu firma nimigi ütleb, on pakutavast tehnikast kõige laiema valikuga tooted, mis seotud niitmise ja pügamisega. Igaüks leiab siit endale vajaliku – alates trimmerist, millega puude ümbrust ja aiaääri niita, lõpetades nelikveoliste raideritega, millistele on jõukohane suvi läbi mitmeid hektareid murupinda kaunina hoida. Eelnimetatud masinatele lisaks pakub firma rohulõikureid, lehepuhureid, lükatavaid ja iseliikuvaid muruniidukeid, murutraktoreid ning kõikvõimalikke lisaseadmeid. Majaomanikule võiks müügil olevast tootevalikust veel huvi pakkuda survepesurid ning vee- ja tolmuimejad, mis on Husqvarna täiesti uued tootegrupid.

Erilist tähelepanu tasub pöörata Husqvarna akutoodetele ja robotniidukitele, mis on praegu vaieldamatud turuliidrid Euroopas. Erineva jõudlusega robotniidukite seast saate valida just teie vajadustele vastava. Maa, mida need suudavad teenindada, jääb vahemikku 250–7000 m2. Robotniidukeid müües pakutakse kliendile täislahendust: teenindaja aitab välja valida roboti vastavalt kliendi krundi suurusele, robot paigaldatakse kliendi aeda, viiakse läbi põhjalik koolitus ja soovi korral pannakse sügisel masin robotihotelli uut hooaega ootama.

Robotniiduk niidab ära enamiku murupinnast, akutrimmer hoiab aiaääred ja puude ümbrused puhtana, akusaag on tubli abimees puude hoolduse või väiksemate ehitusprojektide juures ning akutoitega õhuluud aitab meisterdamisest maha jäänud segaduse korralikult kokku pühkida. Husqvarna akutoodete seeria katab ära tänapäevase majaomaniku (linnalähedane krunt 1000–3000 m²) kõik vajadused.

Peale eelnimetatud toodete on valikus veel hekilõikurid, kõrglõikurid (pika varre otsas väike ketassaag), akuniiduk väiksemate alade niitmiseks.

Kodukasutajale mõeldud toodetele lisaks pakub Niidustuudio OÜ kommertskasutusse ette nähtud tooteid, trimmerist raiderini. Sageli näevad erakasutusse ja kommertskasutusse mõeldud masinad äravahetamiseni sarnased välja, kuid tegelik erinevus tuleb töö käigus kiiresti esile. Professionaalseks kasutuseks mõeldud toodetel on suurem jõudlus ja parem töökindlus rasketes tingimustes (tolm, niiskus, pikad töötsüklid, vähene hooldus).

Kõigile müüdavatele toodetele antakse garantii, olenevalt masinast ja kasutusvaldkonnast on selle pikkus kuni kolm aastat. Samuti pakutakse hooldust ja tehakse remonttöid. Firmal on olemas oma töökoda ja suure kogemustega spetsialistid, kes teostavad garantiiremonti ning seavad klientide tööriistad enne hooaega töökorda või puhuvad viga saanud seadmele eluvaimu sisse.

Kui mees läheb poodi näiteks uut trimmerit soetama, võib ta plusspunktide teenimiseks naise kaasa võtta, sest lisaks aia- ja metsatehnikale leiab kaubavalikust õmblusmasinaid ja nende tarvikuid. Enamik müügil olevatest õmblusmasinatest sobib lihtsamateks õmblustöödeks ja on mõeldud eeskätt kodukasutajatele, koolidele või väiksematele ateljeedele. Kuid on ka täis­elektroonseid masinaid, millega saab teha kõike, mida ühe õmbleja fantaasia genereerida suudab, samuti on valikus overlock-tüüpi masinad.

Kui parasjagu ei juhtu ostu sooritamiseks piisavalt raha olema, saab kasutada järelmaksu võimalust. Valida saab Niidustuudio järelmaksu ja LHV järelmaksu vahel. Intress algab 13,9%-st ning järelmaksu periood võib olla kolmest kuust nelja aastani. Püsiklientidele antakse hinnasoodustust, selle suurus sõltub ostetavatest toodetest – varuosadele pakutakse reeglina 10–15% allahindlust, masinatele 7–10%. Lisaks tehakse palju hooajalisi eripakkumisi.

Niidustuudio OÜ eelis konkurentide ees on seal töötavate spetsialistide suurepärased teadmised ja oskus hakkama saada kõiksugu probleemidega.

Niidustuudio OÜ esinduskauplus asub Tallinnas aadressil Viljandi mnt 16b. E-poes, www.niidustuudio.ee, on saadaval kõik pakutavad tooted.

Jaga
Kommentaarid