Juubeliaastal plaanitakse meeskonnaga keskenduda veel rohkem klienditeeninduse hea taseme tagamisele, pakkudes paremat teenindust nii tavapärases klienditeeninduses kui ka elektroonilistes kanalites. Reisibüroo tegevuse algaastatel oli reisimine pigem väheste inimeste privileeg. Viive Metsamaa sõnul on hakatud massiturismi sihtkohtade kõrval reisima individuaalselt ja eksootilisematesse paikadesse. Vajadus on tekkinud kallimate ja eksklusiivsemate teenuste järele – enam ei eelistata soodsaimat võimalust, vaid osatakse hinnata mugavust ja luksust.

Head reisielamused kiiremini kätte

Tehnoloogia kiire areng ei ole turismivaldkonda puutumata jätnud. Eesti inimestel on järjest paremad võimalused osta reisiteenuseid rahvusvaheliste kanalite kaudu, kus hinnad on sageli soodsamad ja valikuvõimalused suuremad. Kuid mitte kõik rahvusvahelised ostukeskkonnad ei osutu kliendisõbralikuks ja turvaliseks. Tihe konkurents mõjub väikesel turul teenuste arendamisele positiivselt. Baltic Toursi eesmärk on olnud arendada moodsaid online-teenuseid klientide soovidest ja vajadustest lähtuvalt – pakkudes neile võimalust soetada lihtsamaid teenuseid online-keskkonnast, toetades neid samal ajal emakeelse abi ja järelteenindusega.

Lisaks online-keskkonnale, kust nii puhkusereisijad kui ka ärikliendid saavad sooritada oste vastavalt oma eelistustele ja soovidele, ei ole kuhugi kadunud vajadus professionaalse reisikonsultandi teenuse järele.

Eelkõige vajatakse reisikonsultantide professionaalset abi keerulisemate reisimarsruutide kokkupanekul ja ostude sooritamisel. Samuti on teenus endiselt vajalik suurtele äriettevõtetele ja avalikule sektorile, kellel on oma reisiteenuste ostumahtude juures ebamõistlik värvata tööle vastavaid spetsialiste – pigem kasutavad nad selle töö tegemiseks väljakoolitatud spetsialiste reisibüroost.

Juubeliaasta suurepärased pakkumised

Oma 30 aasta juubeli puhul on Baltic Tours pannud oma klientidele mõeldes kokku kolm väga põnevat rühmareisi. 2019. aasta kevadel viiakse muusikahuvilised õitsvasse Viini, kus on teejuhiks raamatu „Minu Viin” autor Triinu Viilukas ning laval saab näha esinemas Annely Peebot. Septembris on tulemas ülipõnev kultuuri- ja toidureis Gruusiasse, kus lisaks vaatamisele ja maitsmisele saab ise Gruusia köögi hõrgutisi valmistada. 2020. aasta kevadel saab aga teha tutvust Hiinaga. Hiina reis viib reisihuvilised lõunast põhja, hõlmates nii iidseid Hiina vanalinnu kui ka moodsat pealinna, teejuht on pikka aega Hiinas elanud Leslie Leino.

Kõikide reiside eeliseks on väikesed grupid, eestikeelne teenindus, põnevad kohad ja tegemised.

Baltic Toursi töötajate asjatundlikkus ja pikaajalised kogemused koos hoolikalt valitud koostööpartneritega lubavad teha igast reisist elamuse – Baltic Tours teab, kuhu viib!
Jaga
Kommentaarid