Tieto Estonia professionaalne meeskond oskab arendada tipptasemel tarkvara ning hooldada ka kõige keerukamaid infosüsteeme, mis hõlmavad nii äriprotsesside analüüsi ja arendust, infotehnoloogiliste strateegiate koostamist kui ka tarkvarasüsteemide analüüsi, ehitamist, integreerimist ning juurutust. Loome infosüsteeme, mis teenindavad sadu tuhandeid inimesi, arendame pangandustarkvara, hooldame serveriparke ning mis kõige olulisem – aitame oma klientidel saavutada kõrgeid ärieesmärke. Meie Eesti klientide hulka kuuluvad ettevõtted finantssektorist, avalikust sektorist, tööstusest ja kaubandusest.

Tieto tegutseb Eestis alates 1994. aastast ning on osa Põhja-Euroopa suurimast IT-ettevõttest Tieto Corporation, mille peakontor asub Soomes. Tänu oma rahvusvahelisele haardele suudame edukalt ellu viia ka rahvusvahelisi projekte. 25 aastat aktiivset tööd Eestis on andnud meile põhjaliku teadmise Eesti turust, aga ka võimekuse pakkuda ühtseid IT-lahendusi ettevõtetele, kes tegutsevad mitte ainult Eestis, vaid kõikjal Euroopas.

Miks otsustada Tieto kasuks?

25 aasta pikkuse kogemusega professionaalne meeskond, osutanud teenust enam kui 20 riigis.
Vastutab alati tehtud töö eest.
Kindel partner nii riigile kui ka eraettevõtetele.

Lisaks Eestile osutab Tieto teenuseid veel 20 Euroopa riigis. See annab meie klientidele kindlustunde, et Tieto rakendab eetilist ja korrektset skandinaavialikku töökultuuri, kus kogu meeskond pingutab parima tulemuse nimel ning on alati valmis tehtu eest vastutama. Rahvusvahelisus ja aastakümnete pikkune ajalugu on kindel märk usaldusväärsusest ja jätkusuutlikkusest – Tieto on alati kindel partner nii riikidele kui ka eraettevõtetele, nii pankadele kui ka tehastele, nii iduettevõtetele kui ka e-kaubandusele.

Tieto suuremad kliendid

AS Tallink Grupp, Elisa Eesti AS, Pohjola Bank (ainult Balti riigid), Svenska Handelsbanken AB, Swedbank AS, Luminor Liising AS, majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Mõtleme alati kliendiga kaasa ja tänu sellele suudame pakkuda suuremat väärtust kui lihtsalt tarkvara arendamine või IT-lahenduse loomine. Meie pakutavad lahendused annavad suurt lisaväärtust mitte ainult üksikutele klientidele, vaid ärikeskkonnale ja ühiskonnale tervikuna. Näiteks tööstussektorile loodud Tieto tarkvaralahendused kasvatavad efektiivsust kogu ahelas alates tootmise planeerimisest ja lõpetades logistikaga. Meie rahvusvahelised e-arvetega seotud teenused hoiavad kokku kõige väärtuslikumaid ressursse – aega ja loodust.

estonia@tieto.com

tel: +372 664 6207

Jaga
Kommentaarid