JUHHUU! Evelin Ilves (pildil) rääkis ERRile, et kaalub europarlamenti kandideerimist. Sama teeb teatavasti ka Toomas Hendrik Ilvese abikaasa Ieva Ilves Lätis. Mis selle peale öelda? Eks ikka juhhuu!

SEPPIKUTE SUUR SLÄMM Postimees kirjutab, et poliitik Ain Seppiku ja tema poegadega seotud ettevõtted on Suurbritannia varifirmadele aja jooksul kandnud üle 6,7 miljoni euro. Vähemasti kellelgi läheb keskerakondliku valitsuse võimu all hästi!

EESTI 200 MURTUD TIIVAD Eesti 200 liikme poolt Tallinna kesklinnas parkimisplatsile pargitud väikelennuk-välireklaam on vandaliseeritud – aknad puruks ja tiivad mäkerdatud. Enne valimisi see enam õhku ei tõuse...

UNTERGANG VASTUVÕTUL Presidendi vastuvõtul võis daamide seljas näha koguni viit sarnast kleiti. Evelin Ilvese ajal midagi sellist küll ei saanud juhtuda, siis pingutati väljanägemise nimel nii, et pihik lõhki!

Nädala sõna: kaapotkleit

Pikkade varrukatega, liibuva piha- ja avara kroogitud või volditud seelikuosaga kleit. Kaapotkleit levis Euroopa talunaiste rõivastusse biidermeierlikust linnamoest ja oli 19. sajandi teisel poolel kasutusel ka Põhja- ja Lääne-Eestis. Tänavu kandis president Kersti Kaljulaid kaapotkleiti vabariigi aastapäeva vastuvõtul.

Vaata ka kaapotkuub, kapo, kaputsiinid, kaputsiinahv, kaapekakk, Kaapo Kakko, Peemot, kaapima, Eston Kohver, kuninganna Victoria, Truman Capote, üleminekurõivas, Taavi Rõivas, Luisa Värk, värkstuba, liistikud, pihakate, pottmüts, tanu, kaabits, Siim Kabrits, Marju Kõivupuu, apostel Paulus, pingipill, ebapuhas liit, liibukas, retuusid, neli musketäri, apostill, "Mees Kaputsiinide bulvarilt".