Ja neist kõige kõrgemal võidulugu Victor Crone’i „Storm”, mis jätkab teist nädalat esimesena ning hoiab jõu-koosluse 5MIINUST, nublu ja Pluuto loo „Tsirkuse” teisena.

Uusi tulijad Eesti tabelis pole ning ka vabariigi aastapäeva aegne patriootlik muusikakuulamine pole tabelisse suurt jälge jätnud, kui nüüd just neljandasse kümnesse tagasi tõusnud NOËPi, Smilersi ja Taukari vanad lood seda ei näita. Aga nende artistide igihaljad tiirutavad alalõpmata seal tabeli teises pooles.

Eelmisel aastal, samal nädalal, pärast vabariigi 100ndat sünnipäeva tõusis listi terve rida kodumaise popmuusikaklassikuid.

Telelauluvõistluse hoiavad Eesti lugudega suhteliselt täidetult ka singlite üldtabeli, samuti siis juba mitmendat nädalat. Crone on küll sammu tagasi astunud – kolmandalt positsioonilt neljandaks. Olles Billie Eilishi „bury a friendiga” kohad vahetanud.

Liidrina jätkavad singlilistis Ariana Grande kaks lugu - „7 rings” ja „break up with your girlfriend, i’m bored”.

Uue tulijana on kõige kõrgemal Mabel looga „Don’t Call Me Up”, kohal 15. Mabel on Neneh Cherry tütar ja nimetatud tropical-pop pala on aastast 2015 muusikat välja andnud artistile esimene, mis ründab edetabelite kõrgemaid kohti üle Euroopa. Tema eelmised hitisaavutused on jäänud sinna Ühend Kuningriikide kanti.

Teine ja viimane uustulnuks singlite hulgas on Robin Schulzi ja Erika Sirola „ Speechless”. Juba novembrikuus ilmunud lugu, euro-EDM-biit, mis nüüd end ka Eestis edetabelisse sikutanud.

Albumi tabelis jätkavad suuremate ohustajateta esimesel ja teisel kohal albumid Arian Grandelt ja Billie Eilishilt. Tabeli kõrgeim – ja ainus! - uus tulija on küll neil kohe selja taga, kohal kolm, kuid pole siiski võimalikuesikoha-kaliibriga vend – see on SoundCloudist tiivad saanud räppari Lil Pumpi uus teos „Harverd Dropout.”

Kuulsast Harvardi ülikoolist tõepoolest eksmatrikuleeritud Lil Pumpi kohta levitati nädala eest uudiseid, et tüüp astub peagi üles kõnega ülikooli lõpetajate ees. See on au, mis on varem kuulunud Nobeli võitjatele, Bill Gatesile, Mark Zuckerbergile, Steven Spielbergile ja sedamasti rahvale, nii et selle uudise asjus punnitati korralikult silmi. Kas tõesti üks prääksuv träpitäht pannakse nii olulist kõnet pidama!?! Ei panda. Ülikool on teatanud, et tänavuse kõne lõpetajatele peab siiski Angela Merkel. Skrrt skrrt.