"Kaine vaatleja aruanne hullust pesuvibest Sextravaganza Salme Kultuurikeskuses: kas tõesti on eesti mees võimeline ilma droogita aluspükste väel ringi trallitama? Mul on kaasa kaubeldud kena viisakas arvutitüdruk, kes päevad läbi nohistab arvuti taga. Aga kui vibeks läheb, muutub imelikuks. Seekord jahtis päev läbi trippidega pesu – vibe temaatika on underwear. Keegi räägib, et Anu Saagim on puhta paljas. Enne oli vibe kunsti- ja trendinoorte kogunemiskoht. Sai suhelda ja hea muusika järgi tantsida. Nüüd on saal 15aastasi vene „jupatseid“ täis." - Madis Jürgen

Eesti majandus 2000

Ekspress kutsus kokku mõned arvamusliidrid, et rääkida majanduse elavnemisest ja heaoluühiskonda läbimurdmise võimalustest. Vestlusringist võtsid osa peaministri nõunik Kersti Kaljulaid, Eesti Panga asepresident Peeter Lõhmus, Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt, Tallinna Piimatööstuse nõukogu esimees Oliver Kruuda.

Eesti ärimehed solgivad kütust

Eesti põrandaalune bensiinitööstus pistab bensiinisegamisega taskusse üle 400 miljoni krooni aastas. Siin „pruulitud“ bensiin rikub aga mootoreid.

Lapsed õpivad end haigeks

Et gümnaasiumi- ja ülikoolikonkurentsis läbi lüüa, õpivad põhikooli õpilased hilisööni.

Jüri Mõis: Lammutame Lasnamäe!

Ma pean tähtsaks Lasnamäe, Mustamäe ja Õismäe paneelelamurajoonide järkjärgulist likvideerimist. Kuigi võib kuluda 50 ja enamgi aastat, enne kui kõik tallinlased saavad nõukogude-aegseist suurelamutest kolida eestlastele tavapärastesse eramajadesse, tuleb seda protsessi kavandada juba praegu.

Lennart Meri suitsukoni internetioksjonil müügil

eBayst võib osta selle alghinnaga üks dollar. Koni pärineb 6. aprillist, mil Meri sooritas oma USA-visiiti. Peaaegu filtrini suitsetatud Marlboro leidis te oksjonile ühest Ameerika kolledžist. „Ühel hetkel tegi president suitsupausi. Olles lõpetanud, kustutas ta koni tuhatoosi minu kõrval. Loomulikult ei jätnud ma seda võimalust kasutamata,“ kirjutab tundmatu konimüüja. Koni ostjale lubab müüja kaasa anda sertifikaadi, kus kõik tunnistajad oma allkirjadega koni päritolu kinnitavad.

Pensionär ei lähe kinno isegi 5 krooni eest

Kinos käib ikka vähem ja vähem inimesi. Keskmine teatripilet maksis Eestis tunamullu 44,8 krooni, kinopilet samal ajal 43,8 krooni. Odav või kallis? Endises idablokis on Eesti kinopiletid ühed kallimad. Šveitsiga võrreldes oleme aga hinnaparadiisis, sest sealsed piletid on meie omadega võrreldes kolm korda kallimad.

Eestlastest õnneotsijate näguripäevad Hispaanias

Suure teenistuse lootuses illegaalselt tööle läinud inimesed maksavad sageli ise peale ja peavad koju saamiseks pahatihti saatkonna abi paluma. Eesti Hispaania saatkonna ajutise asjuri Andres Rundu sõnul on hädaabi taotlejate hulk pärast viisavabaduse kehtima hakkamist möödunud aasta mais plahvatuslikult kasvanud.

RÄÄGITAKSE

„Õige pea on oodata tööandjate laiemat kokkulepet üle Eesti, et igat masti siidikäpad ja vähe­isamaalised mökud ei leia oma kõrgeltkoolitet ajudele muud rakendust kui sadamadokkides kaste tassida.“

- Indrek Tarand

„Kui maailmas asuvad ajakirjanikud tavaliselt opositsiooni poolel ja seisavad koos rahvaga võimu kuritarvituste vastu, siis meil on vastupidi.“

- Edgar Savisaar

Üleeile tapeti Rakvere lähedal Tõrma karusloomakasvatuses viimane rebane, ettevõtte 21 töötajat ootavad teadmatuses oma saatust.

- Virumaa Teataja

„Õiguslik järjepidevus on kindlasti positiivne. Avalik naine on ilmselt negatiivne. Kas avalik-õiguslik on sel juhul positiivne või negatiivne?“

- Mihkel Mutt

„Absoluutselt eetiline ärimees – see kõlab nagu ingellik gorilla või rohusööja hunt.“

- Paavo Kangur

Ma ei ole turist, ma elan siin!

Eestis elab täna rohkem kui saja rahvuse esindajaid. Mis on Eestis head, mis halba?

Projektijuht USAst: Hea on eesti naine. Halb on „isade vastutustundetus ja röögatud bensiinihinnad“.

Illustraator Saksamaalt: „Hea on under­ground ja ilusad maastikud, halb on agressiivsus ja kasvav vahe rikaste ja vaeste vahel.“

Hobusekasvataja Soomest: „Hea on loodus ja toonekured, halb, et ei viitsita tööd teha.“

Koduperenaine Armeeniast: „Hea on rahva rahulik iseloom, halb valitsuse kodakondsuspoliitika.“

Keeleteadlane Jaapanist: „Hea on suve ja talve suur erinevus, halb on pealiskaudsus ja sõnapidamatus.“

Õppejõud Prantsusmaalt: „Hea on ühiskonna vähene surve isikule, halb on eestlase individualism.“

Hannes Tamjärve kool leidis 24 õpetajat

Enam kui 700 õpetaja-kandidaadist leidis Rocca al Mare kool ainult 24 sobivat.

ÜBER & UNTER

Über

Lõuna-Eesti pauer – Eestimaa rikkumatum lõunaosa on andnud Eesti kultuurile peale Tartu Ülikooli sellised tähed nagu Push-Up, Üllar Jörberg, Jüri Homenja, Contra ja lisaks ka veel vennad Voitkad.

Eesti muusikaelu – naaseb Rock Summeri kuldsetesse aegadesse: Green Stage Festival ja Pet Shop Boys on tõsiseltvõetavad sula märgid.

Unter

Jüri Mõis ja Rootsi tööliselamud Õismäe kandi vabadel põldudel. Kui kellelgi on 5000 ja enam krooni kuus maja eest maksmiseks, siis ei ela ta noorteküla 40ruutmeetrises barakis.

Seksist rääkimine: igasugused sekspeditsioonid, seksuaalsed kaamerad, seksimessid ja seks-sessioonid ajavad oksele. Inimesed, tegelge seksiga omavahel ja jätke verbaalne eneserahuldus!