See on Tallinnas tegutsev räppar Bad Art ja laineid lööb tema album „Pealik“.

Kauamängiv on uue tulijana albumitabelis kohal kolm. „Pealikust“ ettepoole jäävad vaid kaks vägevat, pikalt kahekesi tabelit juhtinud plaadid Arianda Grandelt ja Billie Eilishilt.

Eesti lugude tabelisse on Bad Arti albumilt lennanud seitse lugu (kokku on lugusid plaadil 13). Kõige kõrgemal neist positsioonile 16 tuisanud „Pealik“ ning siis tulevad riburadapidi „Raamid“ (kohal 24), „Nostalgia“ (26), „Ma tahan“ (27), „Rajoonikas“ (31), „Ei maga ei söö“ (39) ja „Nagu isa nii ka poeg“ (40).

Tore saavutus. Palju õnne!

Eesti lugude tabeli, mida juhib endisel 5MIINUST, Nublu ja Pluuto looga „Tsirkus“, kõrgeim uus tulija on aga popartist Maian uue looga „Palava pudru“. Maian on sirutanud end joonelt esikümnesse, kohale 7.
Uue loo ilmudes on taas kerkinud huvi artisti vanemate lugude vastu – nagu siinsetes tabelites tavaline – ning Maiani eelmine hitt „Sinise leegiga“ on tipp-40s tagasi, kohal 32.

Bad Arti teose „Pealik“ kõrval on kauamängivate paremusjärjestuses veel kaks uustulnukat. Kohale 27 on jõudnud eelmise suve alguses Tallinnas esinenud metali-taustaga briti räppar Scarlxrd, albumiga „IFINITY“. Paigutusele 31 – ja lõpuks ometi tipp-40 sekka! – on tõusnud Anna Pärnoja juhitava Anna Kaneelina debüütalbum. Kuu aja eest ilmunud plaat on viimaks tabelis.

Üles-alla tiirutav Lenna album „3X“ on sel nädalal taas suunaga üles. Plaat on tõusnud kohalt 28 kohale 12.

Singlitabelis hoiab esimest kohta Ariana Grande „7 rings“, kuid pikalt teist ja kolmandat kohta hoidnud Grande „Break up with your girlfriend, i’m bored“ ja Billie Eilishi „Bury a friend“ on pisut taandunud. Kohtadele 4 ja 5.

Tõusnud on aga Jonas Brothersi pala „Sucker“ (kohale 2) ning Lauvi ja Troye Sivani ühine „I’m so tired...“

Nimetatud tabeli kõrgeim uus tulija on reggaeton'i artist ja üks osaline paari aasta taguses smäshhitis „Despacito“ – Daddy Yankee. Ja seda juba jaanuarikuus ilmunud looga „Con Calma“, mis põhineb suuresti Snow reggae-hitil 90ndatest „Informer“.
Ka Maiani „Palava pudru“ on ulatunud rahvusvahelises konkurentsis tabelisse (positsioonile 33) ning kolmas uus tulija singlitelistis on Martin Garrix koos Bonniga esitatud lauluga „No Sleep“.