„Tsirkus“ on sel nädalal teine. Möödunud nädala number üks nublu „tmt“ on kolmas. Ja üleüldse – sel nädalal on kõige kõrgem lugu, kus ei tee kaasa kas Pluuto või nublu, seitsmendal kohal asuv NOËPi „Fk This Up“.
Ülejäänud kohalike lugude tabel on rahulik, suhteliselt stabiilne.

Oodatult on kõvasti paugutamist singlite üldtabelis. Tipp-40 hulgas on 12 uut tulijat. Peamine põhjus – 17aastase ameeriklanna Billie Eilishi albumi ilmumine. Tollelt plaadilt on lennanud tabelisse kümme lugu. Neist kõige kõrgemal – esikohal – albumit avav laul „bad guy“.

Et Billie Eilishil oli juba varasemast lugusid tabelis, on sel nädalal Eilishit esimese 40 hulgas 14 lugu.

Neist üks – koos Khalidiga esitatud „lovely“ – ei ole albumilt. Ning ainus „rada“ neiu debüütalbumilt, mis tabelisse pole jõudnud, on 14sekundiline ilma muusikata intro, nimeks „!!!!!!!“.

Pluuto ja nublu „Mesimagus“ lendas ka üldtabelis väga hea tugeva hooga – teisele kohale.

Ja siis on veel esikümnes uue tulijana lugu Rammsteinilt – nende „DEUTSCHLAND“ on põrutanud üheksandaks.

Esikümnes ongi Pluuto ja Rammstein, kõik ülejäänud kohad kuuluvad Billie Eilishile. Ja märkigem, et eelmise nädala number üks, Arianda Grande „7 rings“, on tagurdanud 11. paigutusele.

Arusaadavalt on albumite paremusjärjestuses uue tulijana esimene Billie Eilishi album „When We All Fall Asleep, Where Do We go?“.

Siis tuleb rõõmustada, et 17. kohal on uue tulijana Eesti artist YASMYN, Ameerikas salvestatud debüütalbumiga „SlowFall“.

Nädala kuulatuim kodumaine kauamängiv on endiselt Bad Arti „Pealik“, olles küll langenud kolmandalt kohalt seitsmendaks.

Ja üks uus tulija on albumite nimestikus veel. Plaat mineviku hämarustest – Rammtsteini album „Mutter“, aastast 2001. Uue singliga on kasvanud bändi austajate isu kõige rohkem just selle ammuse teose järele.