Ka Etihadi lähedase koostööpartneri Jet Airwaysi olukord pole kiita: India Timesi andmeil on lendama jäänud vaid 20 lennukit, mille tõttu on tühistatud paljud reisid ning mõned töötajad on palka oodanud juba kuid. Hiljuti lahkus oma kohalt firma juht Naresh Goyal, kes Jet Airwaysi veerandsaja aasta eest asutas.

Viking Line otsib uuele laevale nime

Soome laevakompanii Viking Line on alustanud konkursiga, et leida nimi uuele alusele, mida parajasti Hiinas Xiamenis ehitatakse. 200 miljonit eurot maksma minev laev alustab Turu-Ahvenamaa-Stockholmi liinil ristlemist 2021. aastal, nimekonkurss, millega võib võita tasuta luksusliku kruiisiauhinna, lõppeb aga juba tänavu 24. aprillil.

Air Serbia saabub Helsingisse

1. juunist hakkab Soome pealinnast saama otse Belgradi. Air Serbia lendab liini kolm korda nädalas (esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti) Airbus 319 lennukit kasutades.

Raffles laieneb Indiasse

Suurepärase teenindusega hotellikett Raffles plaanib avada kaks uut öömaja Udaipuris ja Jaipuris. 1887. aastal Singapuri rajatud luksushotellilt nime saanud hotellibrändile on need esimesed sammud India tolmusel pinnal. Idamaade Veneetsiaks nimetatud Udaipuris tuleb hotell keset Udai Sagari järve asetsevale privaatsaarele ning tema avamist on lükatud 2019. aasta sügisest edasi 2020. aasta keskpaika. Jaipuri Raffles peaks avanema 2022. aastal ning kett hindab uue hotelli suureks väärtuseks lähedust sellistele vaatamisväärsustele nagu Amer Fort ja Jal Mahali palee.

Reisidiilid

TAP AIR PORTUGAL: edasi-tagasi otselennud Lissabonist Maputosse Mosambiigis septembrist detsembrini alates 356 €. travelgenio.com

ST. PETER LINE: kolmepäevased ühe suuna reisid Tallinn-Stockholm-Helsingi-Peterburi kahele reisijale alates 158 € B-klassi kajuti kohta ja neljale alates 199 € B-klassi kajuti kohta teatud päevadel aprillis ja mais. stpeterline.com

ONEWORLD: edasi-tagasi lennud Stockholmist San Franciscosse alates 215 € teatud päevadel septembris. ticket.fi