Moodsam reaktiiv­lennuk Berliini liinile

airBalticu teatel lendab juunikuust Tallinna-Berliini lennuliinil uus Airbus A220-300 lennuk. Võrreldes liini seni teenindanud propelleritega De Havilland-Bombardier Dash-8ga lüheneb reaktiivi tulles ka lennuaeg kuni poole tunni võrra.

Streigihoiatus Prantsusmaal

Prantslastele meeldib enda õiguste eest seista, mis pole streikide sagedust arvestades küll sugugi meeldiv kliendi vaatevinklist. Prantsusmaa pilootide ametiühing SNPL on ähvardanud taas tööseisakuga 6. ja 11. mai vahel, mis teoks saades avaldaks kõige suuremat mõju Air France’i lennuliiklusele, kuid ka väiksematele lennufirmadele, kes Prantsusmaal baseeruvaid lendureid kasutavad.

Sviidis Dohasse

Qatar Airways on pannud Kopenhaageni-Doha liinil käima Qsuite’i äriklassiproduktiga varustatud Boeing 777 lennuki, mis teenindab juba ka Stockholmi, New Yorgi, Shanghai liinil. Auhindu võitnud Qsuite’i produkt võimaldab lennuki keskmisse istmeritta tekitada väiksemale reisiseltskonnale omaette „sviidikese“, kus privaatsust rohkem ja toolid sätitavad kaheinimesevoodit meenutavasse asendisse. Esialgu on Qsuite’i produktiga varustatud lennuk liinil kolm korda nädalas, kuid alates 1. juunist iga päev.

Reisidiilid

LEVEL: edasi-tagasi lennud Pariisist Fort-de-France’i Kariibidel alates 208 € 2020. aasta märtsis. flylevel.com

RYANAIR: odavad ühe suuna lennud alates 4 € Frankfurdist, Stuttgardist ja Berliinist Veneetsiasse ja vastupidi teatud päevadel mais ja juunis. opodo.de