VEEL „TÕDE JA ÕIGUST“ Tanel Toomi ülipopulaarses filmis „Tõde ja õigus“ kõlanud muusika (originaalmuusika Mihkel Zilmer, kolm lugu helilooja Pärt Uusbergilt) on alates 29. aprillist tasuta kättesaadav kõikidel suurematel digitaalplatvormidel. Rõõmustame!

KARULAUGUSÕJAD On südantsoojendav, kui inimesi lõhestab küsimus, kas karulauku on liiga palju või liiga vähe. Ometi üks päris teema solgiks muutuva poliitika kõrval.

HIILIV SÕNAVABADUSE PIIRAMINE Kiisleri ja Lobjaka lahkuma suunamise järel on kõige kummalisem, et Postimehe ja ERRi inimesed on vait – te olete seal asjade käiguga päri?

TÄNAKU-UPUTUS Kas saaks nii, et vähemasti Rahvusringhääling vajutaks Tänaku ­asjas pisut ­vähem pedaali?

Nädala sõna: snuuzima

Eesti kõnekeelde tekkinud sõna, mis tähendab Facebookis kellegi postituste kuuks ajaks kõrvaldamist (ingl k snooze – tukkuma). Seda tehakse nendega, kelle lakkamatud postitused on ära tüüdanud, kuid päris ära blokkida pole ka (veel) viisakas.

Vaata ka snuuker, snus, snorgeldamine, Paljas Porgand, Katrin Pauts, Olav Osolin, Mart Juur, lehmakauplemine, Kadriorg, logorröa, SOB, influentser, Lõuna-Eesti kuppelmaastik, Instagram, sotsiaalmeediapaast.