Nädala Helme

Minu andmetel president on naissoost.

Valitsuse pressikonverentsil 9. mail

Riho Terras, Isamaa:

Naine läks Hollandisse Kalevipojaks, mõtlesin talle lähemale kolida. Belgia pole küll päris Holland, aga kui teed kiirteel mahasõidu vales kohas, võid küll kogemata Hollandisse sattuda. Minuga on seda mitu korda juhtunud.

Evelin Ilves, Rohelised:

Te soovite minult intervjuud? Tagumikuküsimusi ei tule ühtegi, ma loodan. On täiesti normaalne, et naisterahval on tagumik. Tegelikult meestele meeldib, kui naistel on tagumikku nii palju, et saab ikka midagi katsuda ka. Ma muidugi ei mõtle, et naistel on tagumik vaid meeste rõõmuks. Naistel on tagumikku ikka enda jaoks vaja. Aga ma ei tahtnud üldse sellest rääkida.

Nii et tahate tõsist intervjuud? Euroopa poliitikast. Poliitika on väga tõsine asi. Ma tunnen poliitika vastu väga suurt huvi. Ma tunnen Euroopa vastu ka suurt huvi. Euroopa on ka väga tähtis asi. Millest me rääkima pidimegi?

Andrus Ansip, Reform:

Kui ma olin Eestis võimul, oli õlle hind mõistlik ja ka lihtne inimene sai endale viis korda nädalas lubada lähimast Maximast ostetud õllega purju joomist. Et enam nii pole, näitab, kui tõsiselt on Jüri Ratas meie riigi ära rikkunud. Kui mind valitakse ära, saavad kõik inimesed Euroopas end kuus korda nädalas täis juua.

Marina Kaljurand, sots:

Mart Helme läheb teisele poole tänavat, kui mind näeb.

Jaak Madison, EKRE:

Kui mind Brüsselisse ei valita, saadab Euroopa Liit meile tuhandeid homoneegreid, kellest kõigil on riistad nagu eestlase käsivarred ja kes ajavad kohalikud naised otsesõnu hulluks. Samuti õpetab Brüssel eesti naised feministiks ja kui see on juhtunud, võivad eesti mehed seksist vaid unistada.

Lauri Hussar, Eesti 200:

Mõelge, kui naljakas oleks, kui Eesti 200-l oleks oma saadik Euroopa Parlamendis, aga mitte riigikogus. On ju naljakas! Hääletage siis minu poolt.

Yana Toom, Kesk:

Keegi peab ju venelasi ka kaitsma. Ikka EKRE eest. Jah, ma tean, et nad on Keskerakonna koalitsioonikaaslased, aga just sõprade eest tulebki end kaitsta. Ma tean, mida ma räägin, mul on sõbrannad mitu meest ära varastanud.