TUBLID VETELPÄÄSTJAD G4S vetelpäästjad tõid Pärnu rannas kaldale kaks tüdrukut, kes olid täispuhutava madratsiga merele triivinud, aga laste vanemaid rannas ei olnud. Inimesed, hoidke ometi oma lastel silm peal!

TRUMPI UUS SONKS USA president Donald Trump kammis juuksed üle pea ja Twitteri-rahvas sattus pöördesse – Trump nägevat nüüd lõpuks välja nagu päris inimene. Kõik on uus juunikuus!

LAINED LÖÖVAD ÜLE PEA Vene propagandakanal RT on ingliskeelsetes kanalites algatanud 5G-vastase kampaania, millega külvatakse arusaamatust ja segadust. Huvitaval kombel asus ka Riigikogu teisipäeval arutama 5G tulevikku, arutelu sai tõuke elektroülitundlike inimeste algatusest.

TESLAS PÕLEB RAHA Elektriautode tootmise ettevõttes ­Tesla haihtus esimeses kvartalis üle 900 miljoni dollari. Tuleb tööle panna hiiglaslik kärpekrokodill või põgeneda kurjade investorite eest Marsile...

Nädala sõna: Umbukas

Riigikogu reformierakondlasest liikme Valdo Randpere hellitusnimi umbusaldusavalduse kohta.

Vaata ka „Kuningas Ubu“, sumbuti, sumps, Hubba Bubba, humppa, umb­luu, Umblu Records, tramburai, Mart Helme, Vremja, Umbusi, umbusklik, tumba, tõmbekeskus, Oompa-Loompa, ummik, umbes, reputatsioon, usalduskrediit, „Usalda, aga kontrolli“, Chattanooga, Ubuntu, ukuleele, ELKNÜ, rindkere.