RATTARINGLUS RUULIB Tartu vastne elektriratta­ringlus on nii populaarne, et nendega sõidavad ­koguni Wolti kullerid ja ratta akut laadides istuvad inimesed ­sadulas, et siis kohe edasi kihutada. Tartu – heade rataste linn!

PITSIST ŠORTSID Aina kuumenevate suvede jaoks on loodud täiuslikult ventileerivad rõivad meestele. Härrad peaksid seeläbi tähelepanelikumad olema ka aluspükste asjus. Los Angeleses tegutsev disainimärk Hologram City on toonud turule ka raju pitsist püksikute ja särgi kombo.

BYE-BYE, TAAVI LIBE Guudi ja bäädi toimetus on väga nördinud, et Taavi Libe suve lõpus Vikerraadiost lahkub, sest Libe on (lisaks Märt Treierile) Vikri kõige lahedam hommikuprogrammi juht...

MÜRGISTE VILJADE TURG Eestis müüdavad puu- ja juurviljad on mürgisemad, kui meile on räägitud, kinnitab Riigikontrolli toiduohutuse audit. Mis muud, kui tuleb ise õppida toiduviljade mürgisuse valemit kasutama.

Nädala sõna: sisekaubandusminister

Väliskaubandus- ja IT-minister Kert Kingo teatas möödunud nädalal, et „tema praegune suund on aidata järele ka meie siseriiklikku elu“. Soovime ministrile jõudu ja jaksu raskes ametis!

Vaata ka Marti Aavik, kaubanduskõnelused, Kanada, Telliskivi, King Kong, harilik käoking, Kingpool, Harri Kingo, Kinshaza Kongo, Patrice Lumumba, emmekas, hitimasin, patsiga poiss.