Asja tähistamiseks on nublu tuisanud päris uue looga number üheks. Lugu „Rotterdam“, mis tsiteerib nii nublu lugu „öölaps!“ kui Kukerpillide samanimelist klassikut, on produtseeritud nublu ja Jozelsi poolt ning seitsmes edetabelijuht, millel nublu nimi küljes. Juba nimetatud esikohahittide kõrval on ta liidripositsioonil pikutanud lugudega „öölaps!“, „tmt“, „muusikakool“ ning kaasalööjana 5MIINUSE palas „Tsirkus“ ja Pluuto loos „Mesimagus“.

Teine (ja viimane) uus tulija kodumaiste lugude paremusjärjestuses on 17. kohale tõusnud räppar Maxtracti „Katamaraanid“. Tüübi enda produtseeritud pala on tema esimene tabelihitt, ühtlasi esimene singel peagi ilmuvalt kauamängivalt „Stamina“.

Veel paar sõna nublu võimekusest. „Rotterdam“ on uue tulijana tõusnud esimeseks ka rahvusvahelises konkurentsis ehk singlite üldtabelis. Singlite tabelis on see talle neljas esikohalugu. Eesti artistidest kõige kõvem näitaja.

Värskeid lugusid on singlite listis aga peotäis veel. Taylor Swifti uhiuus„You Need to Calm Down“ (8), Joji „Sanctuary“ (26) ja Max Korzhi „Шантаж“ (40).

Albumite nimistus uued tuuled sel nädalal nii kõvasti ei puhu. Esiviisikus on täpselt samad plaadid mis eelmisel korral. Sedapalju küll, et Billie Eilishi album on möödunud nädalal uue tulijana esikohale põrganud Avicii „TIMi“ üle löönud ja taas vabariigi number üks plaat.

Briti ansambli Bastille just välja tulnud kolmas album „Doom Days“ on raksatanud esikümness seitsmendaks. Allpool, 39. paigutusel on veel üks uus tulija – briti tantsumuusika produtsent Jonas Blue albumiga „Blue“, mis iseenesest ilmus juba möödunud aasta lõpus.

Digitaalsetel platvormidel kõige kuulatum eestimaine plaat on endiselt Sip€lga 14 debüüt „Traplaif“ (9), millel Reketi „Rahu“ kohe selja taga (10).