Nädala Ratas

Viina tuleks juua vähem.

Riigikogus 12. juunil


Mida teil on öelda Eesti rahva ühendamiseks?

Kas ma kuulsin õigesti, et ütlesite Eesti rahvas suure algustähega? Eesti põhiseaduse preambuli kohaselt on meie riik väikese tähega eesti rahva ehk eestlaste riik. Ärge te tulge mulle siin oma multikulti pudru ajama, mu süütenöör on selles osas üsna lühike.

Miks te kogu aeg nii sõjakas olete?

Meil on võitlus ja mina olen sõjapealik, kes juhib väikese tähega eesti rahvast multikulti hordide rünnaku vastu. See võitlus on raske, aga olen kindel, et võidukas.

Miks te Tallinna Ülikooli inimesi hobusevarasteks nimetasite?

Tunnistan, et see nimetus pole võibolla kõige täpsem, sest ega tänapäeval hobuseid palju ei ole ja pigem varastatakse autosid kui hobuseid. Hobusevarasteks ülekantud tähenduses nimetasin neid aga seetõttu, et seal tegeletakse ju ideoloogiaga. Seal õpetatakse, et naised on rõhutud ja neegreid tuleb armastada.

Jüri Ratas räägib, et Eesti välispoliitiline kurss on muutumatu, aga EKREt kuulates tundub, et teil on Euroopa Liiduga väga suur kana kitkuda?

See Jüri Ratas võiks end faktidega kurssi viia, enne kui ta rääkima hakkab. Kas ta teab, kui palju meie seadusi otse Brüsselist tuleb? Kas ta teab, kuidas Brüssel tahab meie ilusale Eestimaale saata neegreid, moslemeid ja homosid?

Kuidas Ratas suhtub sellesse, et te kogu aeg käredat juttu räägite?

Meil on temaga täielik üksteisemõistmine. Kui kokku saame, räägime sissejuhatuseks mõned anekdoodid neegritest ja tšuktšidest, kirume Reformierakonda ja peale seda läheb kõik juba libedalt.

Mida te alkoholiaktsiisi langusest ootate?

Kõige suurem lootus on see, et meie valijad saavad omale viinapudeli kõrvale ka väikest sakuskat lubada. Riigikassasse tahame ka muidugi mõnedsajad miljonid teenida.

Mida sooviksite sel suvel eesti rahvale?

Oma alkohol ostke Eestist, meil on nüüd aktsiis madalam ja poed pakuvad häid jooke igati põnevate hindadega.