Florida terviseamet on avaldanud 60päevase marutõvehoiatuse Disney Worldi Epcot Parki ümbritsevale alale, kust hiljuti leiti marutõbine kass, kes oli kontaktis ka kahe Disney Worldi töötajaga. Viimased on pärast kaitsesüstide saamist tööle naasnud. Orlandos paikneval Epcot Parkil on igas kuus külastajaid miljoni jagu.

WOW Air tuleb tagasi?

Kevadel suurema tseremoonitsemiseta pankrotistunud ja tuhandeid säästureisijaid eri kontinentidele lõksu jätnud Islandi odavlennufirma WOW Air võib taevalaotustesse naasta. Islandi väljaanne Fréttablaðið kirjutab, et USA investorid soovivat osta WOW Airi brändi ja Reykjaviki sõlmlennujaamal põhinevat ärimudelit. Samal ajal ajavad ettevõtlikud islandlased püsti veel üht odavlennufirmat, mille atraktiivsed hinnapakkumised kindlasti tuhandeid lühikese mäluga reisijaid krediitkaarte krabama panevad.

Heathrows läheb streikimiseks

Paljusid lennujaamatöötajaid koondav ametiühing Unite kavan­dab juulis ja augustis tööseisakuid, mis võivad Heathrow lennu­jaama töö seisata. Streigid on esialgu plaanitud 26. ja 27. juuliks, 5. ja 6. augustiks ning 23. ja 24. augustiks.

Reisidiilid

WIZZ AIR: odavlennud Turust Skopjesse Makedoonias alates 40 € teatud päevadel oktoobrist veebruarini.
wizzair.com

TAP AIR PORTUGAL: edasi-tagasi lennud Viinist Dakari Senegalis alates 290 € edasi-tagasi oktoobrist märtsini.
mytrip.com