KÄBI EI KUKU KÄNNUST KAUGELE Oktoobris jõuab kinodesse kodumaine õudusfilm „Kiirtee põrgusse“, mille peaosas särab Mait Malmsteni poeg Franz Malmsten, überseksikaks tituleeritud noor näitleja. Ootame huviga, filmi plakat on igatahes küll väga kuum!

MILJON HELEPUNAST ROOSI Arnold Oksmaa tähistab sel laupäeval 40. sünnipäeva ja Guudi-bäädi toimetus soovib sel puhul meelelahutustegelasele palju õnne!

KÕLLESTE KOMMIVABRIK Vähetuntud maiusetootja, kes on raketina maiasmokkade taevasse sööstmas, kuna agrosuunamudijad Marco Tasane ja Hillar Kohv on suud matsutades hakanud nende kraami promoma.

PAHAD PÄEVAD STOCKMANNIS Kvaliteetkaubamajal on käes näguripäevad ja tunneli lõpus terendab pankrot. Bye-bye, hullud päevad…

Nädala sõna: paljarinnu

„Maailmarändur Liza Lind poseeris oma lemmikpaigas paljarinnu!“ teatas üks seltskonnauudiste portaal möödunud nädalal. Paljarinnu ehk paljaste rindadega ehk rihovabalt ehk alasti ülakehaga.

Vaata ka paljajalu, paljapäi, paljakäsi, palja persega, Aivo Paljasmaa, Avo Paistik, Linnuvabriku grupeering, ninnu-nännu, piimariiul, paljandik, naljand, haljastus, bikiinipiirkond, Brasiilia, Camila Morrone, kopsuprillid, saiad, gluteen, topless, Uhke Olga, linnu, „Maiu on piimaauto“, imik.