HEAD MÕTTED, GEENID JA ROOSA VEIN „Vaprate ja ilusate“ näitleja Ron Moss, kes sel nädalal Eestit on külastamas, peab just neid kolme asja oma aegumatu hea välimuse tagajateks. Proosit!

EESTI ON TEGELIKULT SUUR! Sest hinnavahed Eesti eri piirkondade vahel on meeletud – ühe kahetoalise Tallinna korteri hinna eest saab näiteks Valgas osta 11 kahetoalist korterit.

KUNSTMURU Õigel eestlasel kasvab koduhoovis Eesti mullast sirgunud muru, siin aastatuhandete jooksul kogunenud mineraalidest kasvanud rohi, mitte plastist võõramaine kunst­umbrohi nagu poeg Martini suvilas.

SILMAKIRJALIKUD SINIVERELISED Prints Harry ja tema kaasa Meghan on küll häälekad kliimaaktivistid, kuid ise sõidavad hea meelega oma kolmeliikmelise perega eralennukiga, ka kohtadesse, millega on Suurbritannial regulaarne ja tihe lennuühendus. Käige meie sõnade, mitte tegude järgi?

Nädala sõna: Gyproc-köök

Nii nimetab staarkokk Dmitri Demjanov tänapäeva inimeste söögitegemisoskusi, mis olla tema meelest alla käinud. Kõike on võimalik osta ja kiiresti saada, keegi ei viitsi enam 24 tundi korralikku puljongit keeta jne. „Mina nimetan seda Gyproc-köögiks – see on nagu „kohustuslik“ odav euroremont, kus puudub personaalne kiiks,“ ütleb Demjanov.

Vaata ka kipsplaat, „Operaator Kõps seeneriigis“, euronõuded, euroalus, kips, kipspea, kipslill, „Kapsapea“, new nordic food, Nu Nordik, „Lihtsa elu“ Sille ja Triin, puljongikuubik, kiigelaulukuuik, Maggi, Janek Mäggi, aiapäkapikk, Ikea, kiirtoit, plast­aken, kunstmuru, H&M, Zara, ahjualune, Adibas, ramen.