Ka edasi läheb tabel üsnagi seisva vee tempos. Suurem liikumine on alles 17. positsioonil – sinna on tõusnud nädala kõrgeima uue tulijana popduo okeiokei troopilise looga „Anne veel“, kus teeb kaasa ka räppar Villemdrillem.

Ja siis on veel viimasel paigutusel, 40. kohal, üks uustulnuk – Elina Borni uus singel, nimeks „Kordumatu“. Plaadifirma Universali korraldatud laulukirjutamislaagri saak ning ka selles palas teevad muusika autoritena kaasa okeiokei tüübid Gevin Niglas ja Karl Killing. Sõnad kirjutas Elina „Kordumatule“ koos Kristel Aaslaiuga ning produtsendina purgistas pala piiritagune abimees Kim Wennerström.

Eesti muusika valitseb endiselt singlite üldtabelit. Esimese viie pala hulgas selles listis on neli eestimaist lugu. „für Oksana“ neist mõistagi kõige kõrgemal.

Tähtsamate liikumistena singlite pingereas tuleb esile tõsta austraallanna Tones and I tõusmist looga „Dance Monkey“ esikümnesse. Ta on end 7. kohale vinnanud eelmise nädala 18. kohalt. Ja muidugi uued tulijad. Taylor Swifti „Lover“ samanimeliselt albumilt näitab end 27. positsioonil, Miley Cyruse „Slide Away“ on 33. kohal ning träpistaar Venemaalt, kizaru, on põrganud palaga „Dezhavyu“ 34. kohale.

Ja seesama kizaru on uue albumiga „Karmageddon“ kõige kõrgem uus tulija albumite edetabelis. Lausa 5. kohal. See on artisti, kodanikunimega Oleg Nechiporenko, seni parim saavutus Eesti albumite tabelis.

Kõigi roki-, kantri- ja süva-ambient’i sõprade rõõmuks on ka kõik ülejäänud uued plaadid sel nädalal träpi vallast. 12. kohale on tõusnud mõminaräpi pioneeri Young Thugi värske heliplaat „So Much Fun“. Sama plaat on mõmina- ja hälinalegendile ka esimene kodumaal USAs kauamängivate paremusjärjestuse tippu tõusnud album.

Ning 25. kohale on vupsanud A$AP Fergi tutikas teos „Floor Seats“.

Albumitabelit juhib kuuendat nädalat Ed Sheerani duettide plaat ning kodumaistest on endiselt kõvim reketi „Rahu“.