“Oletame, et meil on noor pere, kel on 2-3 last. Praegu on kooliasjade ostmise aeg. Lapsed tahavad kooliasju, minu poolest ka nutitelefoni, et olla teistega võrdsed, et mitte sattuda koolis põlu alla. Ja siis mõtleb lapsevanem korraga enda tulevikule, II pensionisambale? Pereema või pereisa ei tohiks niimoodi isegi mõelda! Tema tulevik ongi tema lapsed ja pere! Sinna panustab ta oma viimsegi sendi!” ütles Bigbanki omanik ja valitsuse teise pensionisamba ründamise suurrahastaja Parvel Pruunsild Postimehele.
APPLE IPHONE XS MAX 512 GB DUAL SIM: Et su laps ei tunneks end teistega võrreldes alaväärsena. Hind umbes 1600 eurot.
Nutitelefon lastele on hea mõte. Igatahes tasub oma pikaajalised pensionisäästud sellele kulutada. Ja kindlasti tasub valida turul olevatest kõige kallim mudel, milleks on hetkel hinnavaatlus.ee andmetel Apple iPhone XS Max 512GB (Dual SIM). Alla selle satub laps kindlasti põlu alla.
VÄÄRT INVESTEERING: Lapsed tahavad kooliasju, minu poolest ka Kanye Westi T-särki, et olla teistega võrdsed, et mitte sattuda koolis põlu alla.

Tavaline T-särk teeb teadupärast ainult häbi ja ei ole aastatega ning riigi toel kogutud pensionisäästude vääriline. Seetõttu soovitame kindlasti osta Kanye Westi disainitud valge T-särgi, mis on põhimõtteliselt tavaline valge T-särk, aga Kanye Westi disainitud. Et laps ei peaks kekatunnis end halvasti tundma.

Sellega ei saa keskmine teise samba raha aga sugugi otsa (27.08.2019 seisuga on keskmine hoius umbes 4935,33 eurot). Siis tasub lastele osta kohe ka La Tene esoteerikabutiigi jõukusekombo: kristallikomplekt “Rahaõnn” (16.90), käekett "Küllus" (27.70), käekett "Rahavool" (27.30), käekett "Rahaenergia aktiveerija" (18.80) ja käekett "Lotoõnn" (24.40). Kokku ainult 115 eurot ja 10 senti.
KAASAEGSED VÕLUOAD: Lapsed tahavad kooliasju, aga ka La Tene esoteerikabutiigi jõukusekombot.

Neid kõiki on vaja selleks, et lastel oleks tulevikus rahaõnne, et nad saaksid tänulikult oma vanemaid üleval pidada.

Aga seegi pole kõik. Kindlasti tasub kohe lapsele kooliasjade ostmise ajal hankida ka need oivalised linnutopised, kes on ühel oksal. Miks? Seda ei peagi seletama, seda mõistavad kõik intelligentsed inimesed sõnadetagi. Ja pensionisambas raha ju on!
KOTKA TOPIS (EI OLE TEGELIKULT KOTKAS) KOOS TUVI TOPISEGA: Võid kindel olla, et ühelgi teisel lapsel koolis sellist pole.
Kui sinu jaoks on sinu laps alati esimene, oleks hea investeering tulevikku Erika Salumäe Söuli olümpiakuld. Medal müüdi viimati oksjonil umbes 28 000 euro eest, seega tuleb vanematel veidi kiirlaenu juurde võtta. Aga mis sellest.
IGAVENE KULD: Erika Salumäe Söuli olümpiakuld.

Ja kuna kord juba on “kooliasjade ostmise aeg”, siis on mõistlik kõik need asjad kohe praegu ära osta.

Valitsus maksab 2021. aastal ju selle kõik kinni (teie enda pensionirahaga).

Seniks on mõistlik võtta tarbimislaenu. Bigbankist.

Et lapsed ei jääks “põlu alla”.