Märgiks veel ära, et nublu ja gameboy tetrise “für Oksana” jätkab Eesti lugude tipp-40 liidrina.

Rahvusvahelises konkurentsis on actionit rohkem. On ju sügis – on saagikoristamise aeg, on väga suurte artiste uute albumite ilmumiseaeg!

Nii. Ja albumite tabelis on esikümnes neli uut ja võimast uustulnukat. Esimesele kohale on põrutanud Lana del Rey värske kauamängiv “Norman Fucking Rockwell”. Viiendale kohale progressive-metal bändi TOOL 13 aastat end oodata lasknud kauamängiv “Fear Inoculum”. Paigutustele 7 ja 8 on rebinud noored debütandid – vastavalt: 19aastane Tones and I plaadiga “The Kids Are Coming” ning 17aastana räppar Lil Tecca plaadiga “We Love You Tecca”.

Eestis valminud plaatidest on endiselt kõige edukam reketi “Rahu”. Olles küll pisut pingereas langenud – 11. kohalt 19. kohale.

“für Oksana” jäktab number-ühena ka singlite üldtabelis ning Tones and I “Dance Monkey” sihikindlat liikumist tipu suunas – lugu on jõudnus selleks nädalaks teisele kohale.

Singliabeli kõrgeim uus tulija on Post Malone, looga “Circles”, ühe vopsuga 5. kohale. Tõenäoliselt võtab Post Malone enda valitseda albumite paremusjärjestuse, tema uus kauamängiv “Hollywood’s Bleeding” just ilmus.

18. kohale on end uue looga “Babushka Boi” sättinud hiljuti Stockholmist pikalt arestimajas passinud räppar A$AP Rocky.
Ja alumisel äärel, 40. platsil, on end sisse seadnud Lana del Rey uue albumi nimi- ja avapala “Norman Fuckin Rockwell.”

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Google Play, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodel