Vahejuhtumi järel etendus katkestati. Young Boy Dancing Group avaldas pühapäeval oma Facebooki küljel vabanduse, milles trupi liikmed tunnistavad, et alahindasid tõsiselt olukorda ja lubavad edaspidi ohutusele rohkem tähelepanu pöörata.

Möödunud suvel esines Young Boy Dancing Group ka Eestis toimunud 13. Balti triennaalil. Algusest peale on rahvusvahelises koosluses kaasa löönud eestlanna Maria Metsalu (Loe siit lisa). YBDG tegevus hõlmab videoid, moodi, skulptuuri ja live-etteasteid, mida mõjutavad muuseas postapokalüptilised vaated ja inimese alateadvus. Muu hulgas on koosluse performance’id toimunud 56. Veneetsia biennaalil Leedu paviljonis, Manifesta 11 biennaalil Zürichis, Roskilde muusikafestivalil jm.

YBDG etteasted on väga otsekohesed, seksuaalsed, provotseerivad ja julged, nad kasutavad oma esinemistes küünlaid ja lasereid, mis torgatakse muuseas ka esinejatele tagumikku; nad innustavad aeg-ajalt publikut etenduses kaasa lööma ja on korraldanud make out-töötoa, kus publiku liikmed omavahel kirglikult amelema asusid. Loe lähemalt siit.