TALLINNA TV KUSTUTAS TULED Tallinna maksumaksjate raha raiskamise lõpetamine Tallinna totaka asjaarmastajate ja vandenõuteoreetikute tubateatri peale on õige samm. Edgari Savisaare ehitatud paralleelriigist on varsti järel vaid õnnetud varemed.

ERI PAARIST JALANÕUD Sel sügisel on moe­kas panna ühte jalga valge, teise must king või siis hoopis üks roosa, teine punane jalavari – variante on lõputult. Jäägem moodsaks!

TALTECH – TULD VILEPUHUJALE! Tallinna Tehnikaülikoolis ei jäeta teadusraha valest kasutamisest teatanud ameeriklasest vilepuhujat rahule, vaid rektoraadi büroo töötaja jagas tema kohta „hoiatusi“. Selline kahetsusväärne käitumine hoiab Tallinna Tehnikaülikooli endiselt ühiskonnas negatiivse tähelepanu all.

LAMEMAALANE NURISEB Tartu Ülikoolis sooritati nn Cavendishi katse Maa gravitatsiooni olemasolu tõestamiseks. Juhtiv lamemaalane Hando Tõnumaa saabus hilinemisega ning ei jäänud katsega rahule. Mis teha, teadlased peavad edasi nuputama!

Nädala sõna: Hõkk-skeptik

Fortum Eesti juhatuse esimehe Margo Külaotsa ajalehes Äripäev lansseeritud uudissõna. Külaots kirjutab energiapööret käsitlevas loos, et praegu on vähemaks jäänud väiteid stiilis „kusse kliima siis soeneb, kui eelmine jaaniõhta oli jummalast külm, hõkk“ ja et „täna üritavad hõkk-skeptikud võidelda mitte enam teaduse, vaid kliimaprobleemidele tähelepanu juhtivate koolilastega, nimetades laste proteste kliimahüsteeriaks“.

Vaata ka skeptik.ee, Martin Vällik, Greta Thunberg, tuuni­kala omas mahlas, Nõka, Sõgedate küla, Mõmmibeebi, kiimakott, Isaak Dunajevski, fortuuna ratas, Jüri Ratas, fortune cookie, sepsis, septik, sepik, JOKK, „Tšuk ja Gek“, hukk, krõška.