Juuksuris käib heal juhul 3 kuu tagant, pesemas 1-2x nädalas, hambaarstil vist ei käikski, kui tagant ei sunniks, käib räpaste riietega, süüdistab, nõuab, manipuleerib, joob, asjad jätab segamini, nüüd ei käi tööl ka enam, sööb ebatervislikult, suitsetab, istub poole ööni teleka taga ja vahel jääb sinna ka magama, ärritub, kui ma tahan poes käia, kõiki asju peab talt mitu korda paluma ja siis ka alati ei saa, riideid ei osta endale enne kui vanad totaalselt aukus ... Hm, ei tulegi nagu kohe rohkem pähe.

2.

Sööb kõik need toidujäägid ära, mida mina olen juba plaaninud koerale anda:D Olen lausa peitma hakanud neid, või sel ajal, kui ta jõuab mingi jääkidega taldriku haarata, kriiskan, et "ära seda võta, see haiseb!" ja siis ta lausa viskab selle käest ja hakkab öökima sellest mõttest, kuigi taldrikul ei haise tegelt midagi :D

3.

See, et ta käib hommikumantliga lapsi kooli sõidutamas. Talvel näeb siis pilt välja selline: korralikud mustad paeltega kingad, paljad karvased jalasääred, hommikumantel ja selle peal vana jope. Kui väga külm on, siis paneb veel mütsi ka pähe ja mütsiks on tal must barett.
Siiani ei ole veel midagi sellist juhtunud, et ta peaks autost säärasena välja ronima, aga see päev veel tuleb, ma ütlen teile.

Teine: hommikumantliga patseerib temagi ringi, tulevad mõned asjapulgad- tema rahumeeli toimetab nendega, hommikumantel seljas, ja õue minnes paneb mütsigi pähe.

4.

Vetsus käiakse lahtise ukse ja ajakirjaga, millest siis hakatakse mulle asju ette lugema samal ajal.

Teine: Kõige rohkem ärritab see, et jätab wc-sse minnes ukse lahti, seal olevat muidu liiga kitsas.

Kolmas: Kempsus käies ei viitsita kunagi vaadata, et kas see ka toimis, nii et pidevalt hakkad istuma ja mingi vabandust väljenduse pärast julk ujub rõõmsalt ringi.

5.

Iga päev mitu korda korjan ma vannitoast kokku hambatikke. Üks on peeglilaual, paar kraanikausis, mõned põrandal. Ja ta vihastab, kui ma need ära viskan - ta kasutab ju neid veel!:D

6.

Üks:  Vahest peeretab kõvasti. See ajab küll närvi.

Teine: Peeretab ja peeretab ja tema arust on see lubatud, sest ta väidab, et läheb muidu lõhki. Peaks espumisani talle ostma, aga tean, et ta ei kasutaks seda.

Kommenteerib Kägu:  ehh..terve mees, kes persest köhib! meie majas küll peeretamine kellelegi keelatud pole:)

7.

On selline nuppude kuningas, igat reguleeritavat asja ta reguleerib. Autosse kui istub siis kohe keerab kliimaseade ühe pügala võrra külmemaks, raadio kõvemaks ja kontrollib kas aknad on korralikult kinni. Ma ka kavalpea, keeran alati nupud ühe kraadi teise suunda enne kui talle järgi lähen.

Kõik kodune tehnika on tema halduses ja kontrolli all. Umbes vett saan kiirkeetjas ise keeta ja pliit on ka "minu oma" aga ülejäänud on kõik tema ja mina neid puutuda ei tohi (no telekat jms kasutada muidugi tohin aga reguleerida, juhtmeid puutuda tms mitte mingil juhul). Õnneks käib elektroonika alla ka tolmuimeja, pesumasin ning muu majapidamistehnika niiet tolmuimejat ma pole veel puutunud (välja arvatud siis kui ta 3 nädalat tööreisil oli). Kui ta mulle närvidele käib, siis ma ähvardan, et seadistan salaja telekast mingi settingu ära, aga ei ütle talle, mis setting see oli.

Teine: Aga minu mees on elektrikontrolli friik - reguleerib alati radikaid, pliiti ja kõike, millel nupud küljes. Kui mina süüa teen, reguleerib ka pliiti ja targutab. Vahel on tunne, et löön ta maha (eriti, kui kartulid keemise lõpetavad, sest kuumust on liiga vähe ja mina olen neid planeerinud varsti juba sööma hakata.

8.

Jätab kõik asjad vedelema, kui panebki midagi ära, siis mingisse hästi suvalisse kohta, kust ise ka pärast ei leia. Olen üritanud korraldada enda närvide säästmiseks asju nii, et kaost ei teki, näiteks tõstsin mustapesukorvi sinna nurka, kuhu ta armastas oma musti riideid visata. Siis hakkas teise kohta viskama.

9.

Sokke on pesus mingi valemiga alati paaritu arv...ja pärast pesu see sokkide paaritamine oli ikka paras kunsttükk. Iga koristamise ajal ilmib ka kusagilt kapi alti või voodi vahelt mõni üksik- kurb sokk:(

Kägu kommentaar: mina olen täitsa veendunud, et meie pesumasin ei tarbi pesemiseks energia saamiseks mitte elektrit vaid sokke:D

10.

NORSKAB! Ma juba varsti magamatusest zombi. Arsti juurde ei lähe ka, ehkki teab kõiki norskamisega seotud ohtusid.

11.

Mind häirib pisut et ta situb mulle näkku ja just alati söögi ajal, no valigu siis parem ajastus ja teine koht, aga ei.

12.

Teeb väga hästi süüa, aga peale vaaritamist on köögis totaalne kaos, nagu tornaado oleks üle käinud. Ai mu närvid-närvid....:)

13.

Hambaharja harjased on tal alati juba peale teist pesu nii harali kahte lehte, et harja plastosa käib vastu hambaid :P Jube hääl tekib sellest :S

14.

Minu abikaasa leiab, et sihvkad on toredad. Ja muidu võibolla ongi, aga ta teeb endale meetrise tuutu (selleks peab muidugi olema spets ajaleht vms, iga paber ei sobi) ja ragistab ja tatistab regulaarselt õhtuti. Pärast kobib magama, purujutt taga.

15.

Röögatab korvpalli vaadates aegajalt teleka ees. Ma saan iga kord infarkti.

16.

Alati, kui kuhugi koos läheme, topib ta oma rahakoti,load ja ametimärgi minu käekotti...see kaalub siis 3x rohekm kohe ja näeb välja nagu täissöönud põrsas. Teatrisse minnes ongi tal häda, et naise kott on liiga väike, sest tema asjad ei mahu sisse..  Õigem on küll öelda, et minu asjad ei mahu sisse, sest ta paneb oma stuffi juba varakult minu ridiküli valmis, et maha ei ununeks:D!

17.

Tühjad piimapakid pannakse külmkappi tagasi, see on jah ilmselt mingi meessooga kaasas käiv kiiks. PSee on nii tuttav tunne, kui hakkad külmikust piima võtma ja siis selgub, et seal pole tilkagi, sest keegi oinas on tühja paki kappi pannud! Kusjuures ta ise venitab sealt nii 1 mm kihi piima klaasi ja teeb süütu näo, et "...ei olnud ju päris tühi!" Sama asi igasuguste poolikute söödavate asjadega - viimane tilk jäetakse sisse, et ei peaks kaussi või potti ise pessu panema. Kusjuures - meil on nõudepesumasin.
Vahel ajab marru, vahel ajab naerma :-) Piimapakkidest sai mul siiber, ostsin piimakannu hoopiski. Ostetakse uus sai-leib ja tehakse lahti, aga et vana kontsu suudaks siis ära visata... Lõpuks on terve leivakorv hunnikus kilekotte täis, igaühes mingi hallitanud kontsujupp sees

18.

Komme tihti üle reageerida ja asjatult paanikat tekitada. Tegelikult arvan, et see on tal meditsiiniline. No ei ole normaalne, kui selle peale, et talle kogemata otsa koperdad, kui ta parasjagu külmkapi ees kükakil selle sisu sorteerib, lastakse kuuldavale röögatu valuhuile ja visatakse käes olnud juustupakk kauge kaarega esikunurka, ise sealjuures vandudes.

19.

Tavaliselt jalutama ei lähe, kui on olude sunnil vaja jalutada, siis paneb suitsu ette ja hakkab venides minema. Kannustan teda tagant, astu sunnik, liigume, liigume, nagu marsil, aga siis lisab nii kiirust, et mina jooksen ta kõrval. Temaga ühte jalga ja käevangus nagu paljud paarid teevad, meil ei õnnestu käia, me ei saavuta ühtset kõndi. Mina tahan alati tema paremal küljel kõndida, tema aga minu paremal küljel, mõnel võib imelik hakata kui näeb meid teineteise ümber tiireldes astudes.

20.

Kui toit maitseb väga, siis mõmiseb mäludes nagu karu mesitarus. Voodis seksides selle eest ei tee ühtki piuksu.