„WE NEVER LEARN“

1990ndate alguse Ameerika Ühendriikide muusikaline underground kihises energiast ja entusiasmist. Samal ajal kui kogu tähelepanu oli suunatud teatud liikumisele Seattle’is, said rahulikult ja ilma liigse segadusse ajava tähelepanuta eksisteerida sellised gunk punk / garage punk-bändid nagu New Bomb Turks, Thee Headcoats, Rocket from the Crypt, The Mummies, The Devil Dogs jne. New Bomb Turksi peamehe Eric Davidsoni kirjutatud raamat „We Never Learn“, mis lõpuks jõuab välja 2000ndate algusesse, kogu sellest liikumisest räägibki ja sellest, kuidas bändid The Hives, White Stripes ja The Hellacopters lõikavad eelnimetatud bändide külvatud vilju.

PORTO

Kummaline linn, kus oleks nagu aeg seisma jäänud, aga heas mõttes. Just sellepärast eelistangi eskapismiks seda linna. Sõidame abikaasaga varsti sinna puhkama ja ei suuda juba ära oodata. Ma muidu väga suitsu ei tee, aga ootan juba, et saaksin suitsuautomaadist osta paki Portuguési-nimelisi sigratte. Ühtlasi asub Portos ka üks mu lemmikplaadipoode nimega Porto Calling.

KODU

Kui ma olen suure osa oma elust otsinud uusi huvitavaid kohti ja üritusi, kuhu nädalavahetustel minna, siis nüüd on kodu see koht, kus kõige meelsamini oma reedeõhtud veedan. Raske on sooja ja hubase kodu olemasolu üle hinnata. Sealt saavad alati alguse kõige paremad mõtted. Oma muusika kirjutan ka alati kodustuudios.
Ardo Fury