Kui te ei ostnud Bluri eelmist singlikogumikku, siis teil vedas, kuna nüüd laekus palju parem. Sest see topeltplaat siin ei ole singlite kogumik.

Siit puuduvad suht suvalised “Music Is My Radar” ja Charmless Man” (kahjuks ka imeline “End Of A Century”), see-eest on aga muldvanad kottpüksi-tantsu-indie šedöövrid “Popscene” ja “Sing”, “Parklife”-albumi hingemattev mittehitt “Badhead” ning “Modern Life Is Rubbish”-plaadilt teenimatult vähe tähelepanu saanud lipsuga grunge “Chemical World”, obskuurne meditatsioon nimega “Blue Jeans” ning iga indie-disko käimatõmbaja, Graham Coxoni kui maailma peaaegu et parima kitarrimängija lipulugu “Advert”. Lisame siia viimase albumi “Think Tank” asjad ning muidugi need päris hitid, ilma milleta sellised kogumikud pole mõeldavad (kaasa arvatud õnneks see kämbilt kinksilik minimuusikal “For Tomorrow” kogu oma kuueminutilises hiilguses ja indie-gospel “Tender”, mille hiilgus kestab minuteid peaaegu kaheksa, kuigi sooviks veel).

“Midlife” on loomulikult nii-öelda cash-in, ehk siis uutelt ja vanadelt austajatelt taskuraha pommimine, aga vähemalt teeb Blur seda taas kord stiilselt. Kuulake, tavalised pätid! Tehke oma asju sarmikalt ja huumoriga – siis jääb ohvril helge mälestus igaveseks! 9