Milline lugu on parim ...

... hommikune ärataja?


Jan Hammeri “Miami Vice Theme”. Nimelt oli see mul vahepeal ka telefonihelinaks, aga siis tüdinesin, vahetasin helina ära, nüüd on see äratus.

... mille sa just oled avastanud?


Anbuley ft. Kubo “Lefe”. Teen siin just Man Recordingsi uuele projektile Kubole remiksi ja seal laulab, teeb häält ja nõiub üks daam nimega Anbuley. Tema ma just enne seda ankeeti avastasingi. Stiili nimi on barefoot! Ilma subwoofer’ita kuulamine ei lähe arvesse, sest arvutikõlaritega pole mõtet ennast lollitada. Eriti sellise sound’i puhul. Vaata www.myspace.com/anbuley.

... on parim peolugu?


Rick Jamesi “Give it To Me Baby”. Tegelikult on nii, et minu käest pole seda mõtet väga küsida ja ma hea meelega ei vastaks kah, sest neid on ilmselgelt palju. Aga peab, eks. Tegelikult on see vist rohkem raju äfteka lugu. Soovitan koos videoga.

... duši all kaasalaulmiseks?


Kusjuures tihti on nii, et mulle flash­back’ivad duši all mingid vastikud raadiohitid ja ma ei tea nende nimesid. Minu puhul oleks parem vannituppa väike kõlar panna, või siis kuulata, mida mu ülemine naaber Jura kuulab. Vahel nii kõvasti, et ma ei kuule telekat. Pühapäeva hommikuti meeldib talle reggaeton ja Eminem. Täitsa kreisi.

... mis toob pisara palgele?


Viimasel ajal nagu ei meenugi midagi, enamik on ikka kriipsu kõverana hoidnud, kui siis ehk Peven Everetti “You Are To Me”. Valmistasin üht kingitust ja avastasin, et silm läks märjaks.

… uinutaja?


Quiet Village’i “Silent Movie”. On hea unevõlglaste album. Tähtis on kuulata nii, et esimeseks tuleb mängida “Can’t Be Beat” ja kohe tuleb otsa kuulata kahte järgmist lugu “Gold Rush” ja “Singing Sand”. Magamajäämine on garanteeritud! Teine võimalus on ööülikool. Näiteks Holger Oidjärve loeng “Algteadmised joogast”. Soovitan näiteks tipptunnil autoga sõites, nähtavasti balansseerib mõnusalt.

... mida kõik võiksid kuulata?


Daniel Haaksmani “Kid Conga (Bert On Beats remix)”. Võitis just Man Recordingsi korraldatud remiksi-konkursi, kus osales 60 biidimeistrit üle maailma. Võit tuli koju! Beat is bananas and bassline is killing it! Toksige youtube’i.

... mis kellelegi teisele ei meeldi?


Omar Souleymani “Dabke 2020”. See on üks artist, kelle ma suve hakul enne Sonar-festivali avastasin. Arvan, et enamikule kõlab see võõralt. Mõned teevad näo, et “oh... päris huvitav musa”, aga tegelikult ei paneks seda keegi oma pleierisse. Super kraam!

Millist lugu sa vihkad / ei salli?


Mitte, et mulle väga meeldiks originaal, aga kõik need raadios mängivad jubedad töötlused loost “Ayo Technology”. Eriti see kitarriga versioon!