Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve. "'Grillimine ja barbecue"'
Korralikule kokaraamatule kohaselt on see üks väga maitsev raamat! Julgen soovitada nii kogenud küpsetamishuvilisele kui algajale, sest raamatu juhatab sisse väga põhjalik uurimsretk grillimise, röstimise ning barbecue põnevasse maailma. Need mehed teavad, millest kirjutavad ning raamatust omandatud oskustega võib üllatada ka kõige nõudlikumat toidunautlejat!
Ainuke viis kokaraamatu olemuse tõeliseks tabamiseks on muidugi inimkatsed! Retseptiosa pakub elamusi nii liha-, kala-, köögivilja- kui juustunautlejatele. Esindatud on isegi grillitavad magustoidud! Kuna meil BBQ ahju (veel!) ei ole, siis sai retseptid valitud grillmimiseks mõeldud roogade seast. (Nende osakaal on küll väiksem ja seega võiks raamatu pealkiri olla hoopis “Barbecue ja grillimine”.) “Testürituse” käigus valminud Kana karri ja Raita kastmega ning grillitud Brie juust viigimarjade ja palsamiäädikakastmega olid küll oivalised ja võtsid mõnust tummaks. Kuna suu täis ei räägita, siis rohkem head öelda ei saa.