Electroluxi tänavuse DesignLabi võistluse võitis seade nimega „Tuleviku jahimees-korilane" („Future Hunter-Gatherer"), mille mõtles välja ja disainis Inglismaa disainitudeng Pan Wang. Seade pakub virtuaalset mängulist jahi- või taimekorjamiselamust enne söögi tellimist kauplusest. Mäng meenutab urbanistile, kuskohast toit õigupoolest pärineb. Seade kinnitub iminappadega seinale, nupust lülitatakse sisse hologramm-mäng. Kui kala „püütud", teatab seade kohalikku poodi, mida ja kui palju „püüti". Kauplusest saadetakse kraam kulleriga koju.

TEINE KOHT
Värskuseseemned

Teisele kohale jõudis türgi tudengi Fulden Tehneli töö Lotus. See lilleõiena avanev laadimisseade sisaldab kolme portatiivset õhupuhastaja-kuulikest. Igal moodulil on oma eri-omadus (puhastaja, niisutaja ja lõhnastaja) kasutamiseks magamistoas,vannitoas, köögis, riidekapis, kummutis või reisikohvris. Seade on tele-foniga juhitav.

KOLMAS KOHT
õhukäbid

Kolmandale kohale jõudis poolakas Michat Pošpiech tööga UrbanCone. See käbilaadne ülikerge seade kerkib oma fotoelementide ja filtritega soomuseid lehvitades millimallika kombel taevasse. Sellised raadiojuhitavad Linnakäbid võiksid hõljuda rahvarohketes paikades, kus õhuga kehvad lood.