Ta rõhutab jutus sõna “nautima” nagu mantrat ja iseloomustab sellega nii tööd kui ka söömist – aga eelkõige hädavajalikku komponenti eduks.

Tanner ütleb, et restorani külastamine on umbes samasugune meelelahutus nagu teatris või kontserdil käimine: inimene tahab saada emotsiooni.

NSVList USAsse õppima läinud noor mees sai sisse maailma parimate hulka arvatud Northwesterni ülikooli ärikoolis J.L. Kellogg’sis. Pärast ülikooli läks tööle maailma ühte suurimasse investeerimispanka Goldman Sachs. Kas te teadsite, et töökoha saamiseks peab seal läbima 42 töövestlust!

Eesti parimate restoranide edetabeli viiest ­tipust kuuluvad kolm – Ö, Aasia köök Chedi (kolmas koht) ja Vene köök Tchaikovsky (neljas koht) – Tanneri ja Uutmanni ühisele firmale Sparkling group.

“See publik, kes käib igapäevaselt, on suhteliselt valiv, nad on palju reisinud ja teadlikud.” Tallinna külastajaid hindab Tanner teadlikuks.

Ning hea, lihne toit ei pea olema tingimata gurmee, ütleb Tanner rahulikult.