Natalie Mets ja Ats Luik

Ats Luik:

NUBLU

Soundcloudi räppari debüütkontsert ETKs. Täismaja. Noored kutid üksteisel kukil. Ärev õhkkond. Publik haugub kõiki laule (tal on neid kuus?) väga entusiastlikult kaasa. Isegi „Kassipulma aftekat“, mis kõigest paar päeva varem üles riputatud. Kõigil on sõnad peas. Eurod lendavad rahapildujast rahvasse. Kohaliku musameedia korüfeed ümisevad vaikselt nurgas kaasa: „Olen sinu issi täna õhtul…“ Värskus kohalikul räpitandril. Mega.

SAKSOFON

On juust! Aga Ben Vince suunab selle läbi oma efektiplokkide ja „Monumentsist“ saab minimalistlik meistriteos. Torust tuleb nii eriilmelisi helipurakaid, et järg tahab vägisi ära kaduda – kas see on saksofon? Ikka veel? Ja nüüd ka? Jah, on küll. Beni koostöö UK tantsumusa bossi Joy Orbisoniga toob saksofoni maikuus 12tollisele vinüülile. Väga. Soe. Soovitus.

Natalie Mets:

TOIT

Mulle meeldib väga toit. Nii roogade valmistamine kui meeldejäävad maitsed. Ise süüa tehes kaasneb boonusena söögitegemise oskus ja kui teed kellelegi teisele, on tore näha inimesi nautimas. Välja arvatud siis, kui söök välja ei tule. Ma arvan, et kokandus on väga peen kunst ja keeruline teadus. Väljas söömas käies soovitan kõigil kokkadele õlled välja teha.

INIMESED

Suhelda meeldib ka, eriti laste ja loomadega, kes on harilikult lõbusamad ja siiramad kui nende vanemad või omanikud. Aga eks see oleneb muidugi olukorrast. Ma ei ole kindel, kui hea suhtleja ma ise olen, peenetundelisusest jääb kindlasti enamjaolt puudu, aga aususest küll mitte. Tore, kui inimesed on avatud ja teineteisest inspireeritud ja ei varja seda. Veidike nadim on, kui tehakse tühjast draamat... Siis ma tavaliselt lihtsalt lähen minema.