LAIENDATUD PILDIALLKIRI/SIDEBAAR

;Revo Jõgisalu sõidab lumelauda ja asus intervjuule järgnenud päeval;koos spetsialistiga oma motikat putitama. Genkaga tutvus ta sajandeid;tagasi ühes korvpallimeeskonnas, mille treeneri auks sai kirjutatud Toe;Tagi üldse esimene lugu “Depend Upon”. Muid ansambleid tal käsil ei;ole, ammustel aegadel müdistas aga räpakas rockgrupis Pornocore.

;Henry “Genka” Kõrvits on saatejuht Raadio 2s. Parasjagu on tal käsil ka;uute A-Rühma lugude kirjutamine ja salvestamine, samamoodi ka projekt;räppar Põhjamaade Hirmuga.

Koos Pauli ja DJ Questiga peavad nad;plaadifirmat Legendaarne, mis on välja andnud noort hiphopi ja ka;rocki. Näiteks plaat ultrakiirelt metalansamblilt Khillem, kus Henry;samuti vokaale röögib.

Paul Oja on sündinud melomaan – juba algklassides kandis ta rock- ja;metalbändide T-särke. Ta on kauaaegne DJ ja kindlasti üks osavaim sell;plaadimängijate taga Eestis.

Põhiala on tal hiphop, kuid ta võib ette;kanda keerulise, kiire ja efektse DJ-setti kümnetest erinevatest;muusikažanritest. Ajab plaadifirma asju ja on käivitanud paralleelse;karjääri tantsumuusika remixijana artistinime Tallinn Funk all.  

Toe Tagi plaadiesitluskontsert toimub 1. mail klubis Hollywood,;sündmusel Hip Hop Cafe. Trio uues live-koosseisus mängivad trummar;Kallervo Karu ja bassist Renno “The Joker”, taustu laulavad neiud Ülli;ja Elina.

Vaata ka Toe Tagi uut kodulehekülge aadressil www.toetagmusic.com , kus;asuvasse blogisse on bänd plaadiilmumisele eelnevatel päevadel igasugu;nodi üles riputanud. Näiteks B-pooltest, rariteetidest, remixidest ja;“muust ajuvabast” koosnev 20-minutlise mixi “Formuleerimise Mixtape”.