Ansamblites Borax, Pedigree, Holmes ja hüperkuulsas Hu?-s möllanud muusiku live-bändis töötavad reedeöösel Romet Pott (kitarr; mänginud Super Slinkys), Sander Mölder (süntesaatorid; tantsujazzibändist Cosmoskva) ja Ranno Paukson (trummid; samuti Cosmoskva, aga ka Hu? esimene trummar). Leslie ise laulab ja mängib, mõistagi, basskitarri. Helide tulevärki toetab ülesastumisel ka visuaalikunstnik.

Mutant Disco Kino teine külalisesineja on itaallane DJ Leo Young Zagami. Itaaliast pärit ja entsüklopeediliste diskomuusika teadmistega Leo Young on aastate jooksul külvanud muusikaseemneid ka mujal riikides.

Aastatel 1998 – 2008 elas ta Norras ja korraldas Oslos regulaarset klubipidu “Electronic Voodoo”, millel on diskoajaloos oluline roll hetkel õitseva Norra kosmilise disko-scene’i üleilmse leviku tärkama panemisel.

Enne seda elas ja töötas Leo Young Londonis, kus tal oli kaalukas osa new funk ringkonnas. Leo valmistas oma salapärases laboris kosmilise kontseptsiooniga tantsumuusikat plaadifirmadele Pronto, Spectrum, Tummy Touch ja Disorient. Ühtlasi tutvustas ta seal Itaalia cosmic disco legendide loomingut (nagu näiteks Daniel Baldelli) ja maailma inglastest sõpradele, DJ-ässadele Harvey, Idjut Boys, Ray Mang, Simon Lee ja Rhythm Doctor.

“Peegeldades meist ülema olemust, tantsime me nagu tähed universumiavarustes ja võtame osa armastuse loomisest,” ütleb Leo Young Zagami, kes on tõenäoliselt üks valgustatumaid Djsid maailmas, mis puudutab uue maailmakorra ja salateaduste teemasid. Diskot, house’i ja technot mängiv DJ on näiteks sellise asutuse nagu www.enigmatv.com toetaja.

Mutant Disco Kinol liikuvad ja vilkuvad pildid saavad teoks koostöös 19. -23. novembril toimuva animafilmide festivaliga Animated Dreams ( http://anima.poff.ee/ ). Videomängijate taga juhivad visuaale Mikk-Mait Kivi ja Taavi Kübar – VJ-pundist lowbite.

Mutandil valivad muusikat ka alalised DJd Rhythm Doctor, Raul Saaremets ja Siim Nestor.

Mutant Disco Kino
19. november kinos Sõprus

Live – Leslie Da Bassi soololoomingu esimene kontsert (www.lesliedabass.com)
Väliskülaline – DJ Leo Young Zagami Itaalist (www.enigmatv.com)
Visuaalid – VJ-tandem lowbite, koostöös festivaliga Animated Dreams http://anima.poff.ee/ )
Kohalikud – DJd Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor (www.mutantdisco.com)

Algus – kl 23
Pilet – flaieriga 75 krooni, ilma flaierita 125 krooni.

Sündmuse muusikaga varustatud lehekülg facebookis:http://shrt.st/pne
Mutant Disco sõpruskonna ja info nurgake facebookis:http://shrt.st/png