SOOLA HÕNG

Soolakristallide suus sulamine, mereõhk, Essentuky no. 17 mineraalvesi, kopitanud kalavõrgud, misoshiru ja niiske liiva lõhn. Teistelegi soolahuvilistele soovitan ka kümblust Surnumeres.

TERVES KEHAS TERVE VAIM

Magamine on kindel lemmik ja ilmselt seetõttu, et aega selleks alati napib. Et vaimu toitained saaksid imenduda, siis on ajule vajalik puhkus.

Hea toit annab päevale jume. Mulle on oluline tooraine kvaliteet, päritolu ning valmistusviisid, olen uudishimulik eri maitsekombinatsioonide suhtes ja tunnistan üles, et ka üsna pirts. Näiteks tuuril olles, kus bensukatest või rongijaamadest ei leia muud kui kebabi või ülessulatatud croissant’e, võtan kohvripõhjast välja nn SOS-toidu – tume šokolaad, pähklid jms.

Pikad kiire astumisega jalutuskäigud rütmilise muusika saatel või see tunne hommikul, kui oled terve öö tantsinud – keha suriseb, pea on kergem ja mõtetes on õhku.

SEE KONTSERT,

mis vilksab vaid korra mõne aja tagant. Kui laval olles on kananahk ihul ja dopamiin möllab ning kõik on samal ajal nii lähedal ja kaugel. Tunned end võimsalt nagu Batman, kes elegantselt ümbritsevasse ära on sulanud. Suuremat inspiratsioonilaengut kui selline seisund on keeruline ette kujutada.

PEATUMINE

Tänapäeva luksuskaubad vaikus, mittemidagitegemine ja settimisaeg aitavad mul olla inimlik. Tuuril olles meeldib mulle peatuda, et ümbritsevat kuulata.