Club Felicityl mängitakse kõige nüüdisaegsemat muusikat, kõige aktuaalsemat muusikat. Ja seda on mängitud aasta 2016 kevadest, kui pidu Andres Nõlvaku, Magnus Moreli ja Jakob Tulve juhtimisel EKKMis alustas. Sündides võrdlemisi sarnase kontseptsooniga Club Konstaneti järelkäijana.

Kolm-neli korda aastas toimuv Felicity on saanud uut klubigeneratsiooni koondavaks peoks. Mingis ühtlases 4/4-taktis siin hommikuni õõtsuda ei saa. Kord vulisevad siin helid nagu allikas võõral planeedil. Kord lärmab nagu elektroonilistest laengutest üledoosi saanud black metal. Siis kostab tükikesi kommerts-R’n’B-st, siis on tunne, nagu oleksid süntesaatoritega esitatud nüüdismuusika ettekandel.

„Valime DJsid, et oleks mitmekesine ja huvitav ­line-up. Artisti tuntus pole iseenesest oluline, pigem, et musa oleks kaasahaarav ja õhtu saaks fun,“ selgitab Felicity tiim. Ja neid mitte veel tuntud, aga kaasatõmbavaid artiste on nad kohale toonud Belgiast, Leedust, Tšehhist, Hollandist, USAst, Taanist, Austriast, Prantsusmaalt... Kust iganes.

Kes need inimesed on, kes nii mitmekesise vaibiga DJ-puldi taga õõtsuvad? Kuidas nad meeleoludes, mis vahelduvad üliintensiivsest lüüriliste sulgpatjadeni, liikuda oskavad?

Club Felicity: „Naljaga võib öelda, et põhiliselt EKA graafilise disaini osakonna inimesed. Tegelikult noored ja vanad, kes tahavad uudist ja vaheldust Tallinna natuke safe’ile skenele.

Meil on üldiselt väga tore ja teadlik publik. Natuke kitsama ringkonna võlud? Nii et suvaline inimene tänava pealt võib-olla ehmatakski ära.“

* Järgmine Club Felicity toimub reedel, 8. detsembril EKKMis. Esinevad samuelspaniel & doro of Midlife crew (Belgia), m.m.rty (Prantsusmaa), Mess (Inglismaa), Pire Sova & Greta Liht.