Lily Alleni “LDN”. Tegelikult Red Hot Chili Peppersi “Snow” ka. Mingi aeg tagasi läks uni ära järjest igal hommikul kell kuus. See laul oli just in ja hommikule taustaks ideaalne.


... mille sa just oled avastanud?



Mitte nüüd just eile avastatud laul, aga tooks siin välja The Fashioni loo “Like Knives”. Veel, värske kodumaine üllataja – “Elupõletaja”. Tütar ütles, et esitaja on HU?. Ei mäletagi, millal viimati mõne eesti artisti loo peale kõrvu kikitasin.


... on parim peolugu?



Mängige palun April Marchi “Chick Habitit”, Static X-i “Cannibali”, Blurilt midagi, Depeche Mode’i “Personal Jesust”.



... duši all kaasalaulmiseks?



Laulge Indecent Obsessioni lugu “Kiss Me”. Põhjus... refrään esiteks kajab hästi. Ja temps on paras, nii et hea vahutada, ja seep ei tohiks silma minna.


... mis toob pisara palgele?



Mul oli rotveiler nimega Dodge, hämmastavalt musi­kaal­ne tegelane, kellel oli kombeks valitud lugudele kaasa laulda. Tracy Chapman oli tema vaieldamatu lemmik. “Talkin’ Bout A Revolutioni” saatel ulgumine oli lausa virtuooslik! Ta võttis asendi sisse esimeste akordide ajal.


Jälgis rütmi ja dünaamikat ning demonstreeris puhta naudinguga, milleks üks koer võimeline on. Paraku tuleb selle looga ka meelde, kuidas ta kodus suri. Ta elas vapralt üle raske opi, aga jõud sai ikkagi lõpuks otsa. Viimastel minutitel panin mängima sellesama tema lemmikloo ja istusin ta kõrval...



... uinutaja?



Üks eriline tegija on Cornelius (Keigo Oyamada). Fantaasiat toidab samas ka hoopis niisugune monotoonne tiksumine – Röyksoppi “49 percent”.


... mida kõik võiksid kuulata?



Sparksi viimane plaat “Exotic Creatures Of The Deep” – terve plaat on üks suur elamus. Minu lemmikud on esimesed üheksa träkki.



... mis kellelegi teisele ei meeldi?



Haddaway “What Is Love?”. Ma tõesti ei tea kedagi, kellele see lugu veel täna meeldiks. See on laul, mis tekitab minus juba 17 aastat positiivseid emotsioone. Müts maha selles mõttes, et niisugune lugu püsib minu top’is vankumatult the-doorside, FYCide ja teiste rock’i klassikute kõrval.



... mis sobiks su matustele?



Minu äsja ilmunud “Wicked”-plaadilt lugu “Welcome Your Dreams”. Kirjutasin selle oma tütrele unelauluks.



Millist lugu sa vihkad / ei salli?



Meat Loafi “Anything For Love” – sama kui küsida lõunaks: “Palun mulle üks suur kondenspiim mee ja suhkruga, vorstivõileib ja andke üks alkoholivaba õlu ka!”