Goran Bregovic – “Bubamara”, Erasure – “Love to Hate You”, ABBA – “Money Money Money”, Screamin’ Jay Hawkins – “I Put A Spell On You”, Red Hot Chili Peppers – “Can’t Stop”, Led Zeppelin – “Kashmir”.

... on parim, mille sa just oled avastanud?

Gotan Project. Ma jumaldan tangot, neil oli hea kontsert, üllatas, kuidas DJd, VJd ja muusikud koos töötasid. See oli vapustav.

… toob pisara palgele?

Nutan, kui laulan Svjata Vatras “Lety ptah”. Need pisarad tulevad, sest pühendasin selle loo vanaemale. Siin on surm ja elu ja muidugi eluenergia. See on armastus.

… muutis sinu arusaamu muusikast?

Mari Boine. Et elektroonika võib toimida koos rahvamuusika ja -muusikuga ja tulemus on nii šamanistlik.

… on parim, mida kõik võiksid kuulata?

Sellist muusikat, mis on positiivne ega ole agressiivne. Selline, mis äratab emotsioonid, et tahad elada, tantsida, nutta, naerda, karjuda, laulda...!!!

Queen, Red Hot Chili Peppers, Võssotski, Bach, Tšaikovski ja laulud, mida laulis vanaema, ja laulud, mida laulab ema.

... sobiks su matustele?

Queeni “The Show Must Go On” või Goran Bregovici “Ederlezi”.

… on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?

Mul on nii hea maitse, et see, mis mulle meeldib, see meeldib teistele ka.

…on parim hommikune ärataja?

Praegu on mul kodus lapsed DJdeks ja nemad valivad lugusid. Mõnikord on võib see olla “lammas tegi lä-lä-läää – täna tööle ma ei läää”, aga teinekord on “ukraina tšastuškad”.

Mustlaste muusika, mis mulle väga meeldib, äratab hommikuti kohe.

... meenutab sulle sinu esimest kontserdilkäiku?

Neid oli nii palju, et ma ei mäleta hästi, kes esines – seda aga mäletan küll, et tahtsin kohe muusikuks ja lavale saada. Minu esimene esinemine oli koolis. Pabistasin väga, kui lavale läksin, ühe hooga mängisin esimesest noodist viimase hingetõmbeni ja kartmiseks polnud mahti. Mäletan kuulajate silmi, kuidas mu süda tagus, ja aplausi, mis andis märku sellest, et olen loo lõpetanud.