…milline lugu on parim hommikune ärataja?

Cat Stevensi “Morning Has Broken” albumilt ”Teaser and the Firecat” – tekitab minus väga hea tunde. Kunagi nooremana õppisin millegipärast selle laulu sõnad pähe.

...on parim, mille sa just oled avastanud?

Mark Ronsoni / Boy George’i “Somebody to Love Me”. Kuigi mul on see album kodus olemas ja mitmeid kordi läbi kuulatud, juhtis hiljuti, ühel õhtul sõber mu tähelepanu just sellele loole ja ma avastasin, et see on üks parimaid asju üldse.

…meenutab sulle sinu esimest kontserdikäiku?

Rock Hoteli “Aasta kuuskümmend viis”. Mäletan, et käisime perega Linnahallis Rock Hoteli 10 aasta juubeli kontserdil. Sattusin oma onu Ülari (kes tollal selles bändis pillimees oli) kaudu backstage’i ning kohtusin põgusalt Ivo Linnaga – see oli väga aukartust äratav, sest minu jaoks oli tegemist ikka tõelise staariga.

…on parim siis, kui oled vihane?

Bill Withersi “Lovely Day”. Ma olen väga harva vihane, aga kui nii juhtub, siis see lugu suudab mind kohe maha rahustada.

...mis toob pisara palgele?

Patrick Cassidy “Vide Cor Meum”… nii lihtsalt on...

…muutis sinu arusaamu muusikast?

Peeter Kopvillemi “Tule muga välja”. See oli vist mu elu esimene lemmiklaul. Sellest ajast hakkasin muusikast teistmoodi mõtlema ja uurima, mida põnevat muusikal mulle pakkuda on. Võisin siis olla umbes kuueaastane.

…on parim, mida kõik võiksid kuulata?

Penguin Cafe Orchestra “Perpetuum Mobile”. PCO looming on väga mitmekesine ja väga ilus, seda tasub minu arvates kõigil kuulata.

…on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?

Ballooni “Technorocker” Selle loo aeglane bridge või vahekoht on mu meelest väga andekas.

…millist lugu sa vihkad / ei salli?

FR. Davidi “Wordsi” ja Desirelessi “Voyage Voyage’i”. Lisaks näiteks Grease Megamix. Üldisemas mõttes on minu arvates päris jälk kogu Italo pop.

* Outloudzi debüütalbumi “Wide Awake” esitluskontserdid toimuvad 26. mail Tallinnas (Rock Cafes – üritus vanusepiiranguta), 27. mail Pärnus (Sugaris) ja 28. mail Tartus (Illusioon).