barbipilvre: Kommenteerisin Eesti Ekspressile Abdul Turay fenomeni. Miks must kolumnist poliitilise ja majanduseliidi tähelepanu pälvib

anvarsamost: Sõitsin Tallinnas pisut ringi - tänavapilt on võrreldes eelmise nädalaga puhtam ja rahulikum :)

mihkelraud: Ma vihkan sõna "superstaarihakatis". Selle on loonud ajakirjanikuhakatised, kes töötavad ajalehehakatistes. Hankige endale krdi eluhakatis!

indrektarand: Proovin õhtul teha 2 head ettepanekut nn Volinikutüli lahendamiseks Kanal2 uue saate vahendusel. Näis, kas Võrno paneb sisse:)

osokas: Lily Allen jätab musa ja asub peaossa Neil LaBute'i uues West Endi näidendis Reasons To Be Pretty. Kahju, mul seni ta kontsert nägemata. (Olav Osolin)

Ruitlane: @kaurkender ma arvan et fb on mõeldud rohkem maainimestele nagu mina, säästmaks hobujõude.

Kaupomeiel: @osokas Meil Pärnus on arvamine, et kui Madisson valimised võidab, likvideeridakse Oistrahhi festival.

KeitPentus: @merlisnogene "Pandi sõnad suhu" on ju lapsejutt. Mis takistas neid "suhu pandud sõnu" juba Moskvas ümber lükkamast? 7 abilist oli kaasas.

igorrotov: Ehmatusega sain täna teada, et ka mina olen investeerinud Gildi Armeenia kaevandustesse.

Svedpanga K3 fondijuhile maksin selle eest ka tasu.

yllemadise: Vahva, kuidas Eesti jalkakoondisele plaksutatakse! Katalaanid ja baskid on särtsu täis. Ärge end kastiilia keelega enam nii väga vaevake!

martlaar: Juhatan kell 12 Okupatsioonimuuseumis seminari, mis on pühendatud 1979.aasta Balti apellile MRP vastu. Esinevad E.Tarto, J.Adams, T.Kelam jt

berkvaher: tartu kirjanduse maja sündmuste kava: http://bit.ly/2iv5HM

pehk: @alarirammo huvitav kui jüri lina oleks tom cruise nahas sündinud, kas siis oleks ta lapse nimi surilina? (Jaan Pehk)

andreskeil: nohh, olen twitteris, mis nüüd saab?

lowrysounds Tonight: "Alright, alright, everything's gonna be alright!" (artist Lowry)