Tõelise mehelikkuse manifestiks on julgus osta endale professionaalset rahuldust – tähtsad äripartnerid külas – paneme sauna kinni ja tellime litsid. Vaja palgatõusu tähistada – tellime litsid. Kuidas küll siin kolkas postil olles aeg kvaliteetsemalt mööduks – tellime litsid! Naisukesed, kes kodus järeltulevat põlve kasvatavad, mõtlevad omaette, et peab günekoloogi vahetama või uued testid tegema, sest pole ju võimalik, et…

Kui ma oleks mees, siis oleks mul ikka vist piinlik tunnistada, et ma mujalt ei saa… Aga lits läheb pärast kiiret ja korralikku tööd minema, baarist kaasa räägitud naisterahvas, kurat teab, toob äkki veel tunded mängu.

Niikaua, kui kallid välismaised äripartnerid seksilõõgastuse pakkumise peale tulistjalu koju tagasi ei page ja äri pooleli ei jäta, ei muutu midagi. Seniks ehitagem Narva-Jõesuusse tõelistele härradele hoopis paar lõõgastusparadiisi – ilusad tüdrukud, mõnus massaaž, saunad, särgid, värgid. Arstlik järelevalve, aidsi-test, suguhaigusi koju naisele kingiks kaasa ei saa. Tüdrukutel ka, hea lühike maa Narvast ja piiri tagant tööl käia, piirkonna infrastruktuur areneks teosammu asemel ritsikahüpetega ja kõik oleks rahul. Ahjaa, legalize! Litsid maksu alla!